Hota traditionala Heinner CH-180WH pret si specificatii tehnice

  • de

          Hota traditionala Heinner CH-180WH este unul dintre cele mai accesibile dispozitive de acest tip ca pret, un produs construit din materiale de calitate capabil sa faca fata cu brio nevoilor tale. Hota Heinner CH-180WH dotata cu un singur motor isi face destul de bine treaba retinand particulele de abur si grasime eficient cu ajutorul filtrelor metalice. 

        Puterea de 75 W este distribuita in mod uniform alegand una dintre cele 3 trepte de putere de absorbtie. Hota traditionala Heinner CH-180WH are o capacitate de absorbtie de 91 mc/h in treapta 1 de putere, de 110 mc/h in treapta a doua si de 130 mc/h in cea de-a treia treapta de putere. Nivelul minim al zgomotului este atins in treapta 1 de functionare si este estimat la valoarea de 56 dB si poate ajunge pana la 65 dB in cea de-a treia treapta. De regula treapta recomandata este cea de nivel 2 deoarece asigura o eficenta optima la degajarea mirosurilor nedorite cu un zgomot de nivel acceptabil. Chiar daca are doar un singur motor, hota Heinner este o alegere de luat in seama deoarece nu este foarte zgomotoasa.

        Pentru a va usura activitatile de gatire aceasta este prevazuta si cu o lampa de iluminat de 40W care va furniza lumina necesara de care ai nevoie pentru a gati si in conditii de lumina scazuta exterioara.

Recomandare:     

           Consider ca este o optiune de luat in seama datorita pretului foarte mic si al caracteristicilor tehnice destul de bune: Verifica oferta pret

           Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *