Sari la conținut

Hota traditionala Hansa OSC6711WH pret si specificatii tehnice

  • de

          Atunci cand vrei sa pregatesti ceva bun la bucatarie sau sa faci de mancare daca nu ai asigurata o aerisire buna mirosul se va imprastia in toata casa. Pentru a evita aceasta neplacere iti recomand achizitionarea unei hotei traditionale Hansa OSC6711WH disponibila la un pret accesibil care elimina tot mirosul mancarii printr-o simpla apasare de buton. 

        Hota traditionala Hansa OSC6711WH este o alegere perfecta daca punem in balanta caracteristicile oferite, designul si pretul. Este un produs construit din materiale de calitate capabil sa faca fata cu brio nevoilor tale. Hansa OSC6711WH este dotata cu doua motoare care isi face destul de bine treaba retinand particulele de abur si grasime eficient cu ajutorul filtrelor metalice. 

         Puterea de 160 W este distribuita in mod uniform alegand una dintre cele 3 trepte de putere de absorbtie. Hota traditionala Hansa OSC6711WH are o capacitate de absorbtie de 199 mc/h in treapta 1 de putere, de 210 mc/h in treapta a doua si de 236mc/h in cea de-a treia treapta de putere. Nivelul minim al zgomotului este atins in treapta 1 de functionare si este estimat la valoarea de 64 dB si poate ajunge pana la 69 dB in cea de-a treia treapta. De regula treapta recomandata este cea de nivel 2 deoarece asigura o eficenta optima la degajarea mirosurilor nedorite cu un zgomot de nivel acceptabil.

        In ceea ce priveste filtrul, vine echipata cu un filtru de aluminiu, lavabilcare are o clasa de eficienta grasime D. Pe evacuare are o clapa care se ridica cand merge iar in repaos coboara pentru a impiedica aerul rece sa intre in bucatarie.

       Pentru a va usura activitatile de gatire aceasta este prevazuta si cu o lampa de iluminat de 18W care va furniza lumina necesara de care ai nevoie pentru a gati si in conditii de lumina scazuta exterioara.

Recomandare:

           Consider ca este o optiune de luat in seama datorita pretului foarte mic si al caracteristicilor tehnice destul de bune: Verifica oferta pret

           Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *