Aspirator cu sac Samsung VCC61E3V3K pret si specificatii tehnice

         Curatenia este esentiala la casa fiecaruia dintre noi si de aceea daca iti doresti un aspirator de calitate cu o putere de aspirare destul de buna disponibil la un pret accesibil iti recomand modelul cu sac Samsung VCC61E3V3K. Are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material plastic de buna calitate de culoare gri si negru.

         Motorul puternic de 1500 W iti ofera puterea de aspirare de care ai nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de orice tip de suprafata. Samsung VCC61E3V3K este un aspirator cu sac avand o capacitate de colectare murdarie de pana la 3 litri. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa cureti sacul sau sa il inlocuiesti cu altul nou.

        Panoul de comanda este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off precum si cu un alt buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat. Dimensiunea acestuia redusa precum si cablul de alimentare de lungime pana la 5 metri iti va oferi posibilitatea sa ajungi chiar si in locurile mai putin accesibile sa faci curatenie. 

        Este dotat si cu filtru Micro Cyclone ce va asigura o protectie de pana la 90% de retinere particule praf ce ar putea fi emise inapoi in mediul ambiant al camerei.

Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv perie standard, accesoriu pentru spatii inguste, perie mica, perie tapiserie si telescop metalic. 

Recomandare:

       Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret


      Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus