Masina de spalat rufe MIELE W 668 pret si specificatii tehnice

       In lume exista doar cateva branduri cu traditie ce respecta standardele calitative inalte de mai bine de un secol. Dintre acestea, doar cateva reprezinta afaceri de familie sustenabile care se bucura de recunoastere la nivel international. Miele este renumita pentru a fi creat si oferit lumii cele mai inovatoare echipamente electrocasnice din istorie. Filozofia companiei germane – „Immer Besser” („Mereu mai bine”) – se reflecta in toate produsele Miele, prin pasiunea investita in dezvoltarea de noi tehnologii pentru a transforma si reinventa experienta in utilizarea echipamentelor electrocasnice.

        In gama de produse Miele este inclus si modelul W 668 WPM  care este o maşină din clasa premium, constuita complect din inox cu o capacitate de spalare medie de 6 Kg si viteza de centrifugare de 1200 rot/min. Masina de spalat rufe verticala W 668 WPM este proiectata si testata sa ofere o performanta de spalare puternica timp de 20 de ani prin folosirea celor mai fiabile tehnologii avand o performanta remarcabila. Panoul său central inclinat este alcătuit din sertarul pentru detergenţi , un afisaj digital al etapelor de program, cu un panou de comenzi Easy Control cu selector rotativ si butoane de selectare  unde comenzile sunt simple, are si functia blocare acces copii.

         Acest aparat inteligent include caracteristici avansate cum ar fi: Start Întârziat, care permite să selectam exact atunci când dorim să înceapă ciclul de spalare pe parcursul a 24 de ore, Express Wash 20, cand avem nevoie de un ciclu de spalare rapida care produce rezultate impresionante de sarcini mici. Masina de spalat rufe Miele W 668 WPM beneficiaza de o multime de optiuni inovatoare: controlul electronic al spalarii, de optiunile Fara Centrifugare sau Oprire dupa Clatire si de o optiune de actualizare prin intermediul unui computer sau laptop.

          MIELE W 668 WPM  are integrat un tambur cu o arhitectura interioare tip fagure care in timpul functionari formeaza o pelicula subtire de apa, protejand hainele de efectele nocive de filare. Ca si alte modele, aceasta masina are un sistem de control al apei care detecteaza scurgerile si opereaza o verificare de siguranta in timpul functionarii, blocand valva de alimentare automat.

        Masina de spalat rufe Miele W 668 WPM beneficiaza si de o izolare fonica cu totul si cu totul speciala pentru o functionare cat mai silentioasa (nivel de zgomot la spalare 49 dB si de 72 dB la centrifugare).

       Programele in numar de 7 pe care le poti utiliza aici sunt cele clasice: delicate, sintetice, spalare manuala, lana, bumbac, program rapid, ECoBumbac, clatire intensiva, prespalare. Functia Fuzzy Logic permite reglarea automata a consumului de apa si de energie pentru costuri reduse.

       Masina Miele W 668 WPM are clasa de eficienta energetica cea mai inalta A+++ si consum redus de resurse: 0,85 Kw/h pe ciclu de spalare si 52 litri de apa pe ciclu de spalare. Consumul anual de energie este de 136Kw/an iar consumul mediu de apa este de 8800 de litri ca urmare facturile de energie vor fi mai mici si impactul asupra mediului va fi redus. Materialul din care este construita cuva si tamburul este inox, ce confera o mare rezistenta la uzura. 

Recomandare:

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *