Sari la conținut

Masina de spalat rufe MIELE W 695 WPM pret si specificatii tehnice

  • de

        Filozofia companiei germane ce apartine familiilor Miele si Zinkann– „Immer Besser” („Mereu mai bine”) – se reflecta in toate produsele Miele, prin pasiunea investita in dezvoltarea de noi tehnologii pentru a transforma si reinventa experienta in utilizarea echipamentelor electrocasnice. In gama de produse Miele, include si modelul MIELE W 695 WPM care este o maşină din clasa premium, constuita complet din inox de culoare alb cu o capacitate de spalare de 6 Kg si viteza de centrifugare de 1400 rot/min.

       Masina de spalat rufe verticala MIELE W 695 WPM este proiectata si testata sa ofere o performanta de spalare puternica timp de 20 de ani prin folosirea celor mai fiabile tehnologii avand o performanta remarcabila pentru a oferi multi ani de utilizare. Panoul central este alcătuit din sertarul pentru detergenţi detasabil , butonul rotativ principal şi cel mai important, un ecran mare LCD. Functiile si programele sunt usor de accesat, iar cele mai importante informatii legate de ciclul spalarii le vei gasi afisate pe display-ul sau elegant cu actionare simpla, timpul ramas pana la finalizarea programului, etapa de spalare in curs, viteza de centrifugare si temperatura apei.

        Masina isi merita fiecare banut in parte, pentru ca vine echipata cu cea mai noua tehnologie, cele mai inteligente functii si optiuni, astfel incat sa-ti ofere intotdeauna rezultate excelente. Performantele excelente de spalare si consumul redus de energie specifice masinilor Miele se datoreaza si functiei inovative PowerWash, care  asigura performante de spalare mai bune, potrivit unui studiu independent realizat de „WfK Applied Laundry Research Institute Krefeld,” Germania si ofera o curatare perfecta a hainelor indiferent de greutatea de incarcare a cuvei, care are o capacitate maxima de 6 kilograme. Acest aparat inteligent include caracteristici avansate cum ar fi: Start Întârziat, care permite să selectam exact atunci când dorim să înceapă ciclul de spalare pe parcursul a 24 de ore, Express Wash 20, cand avem nevoie de un ciclu de spalare rapida care produce rezultate impresionante de sarcini mici alaturi de functia Extra bland, care asigura protectie maxima a tesaturilor in timpul spalarii.

       Masina de spalat rufe MIELE W 695 WPM beneficiaza de o multime de optiuni inovatoare: controlul electronic al spalarii, de optiunile Fara Centrifugare sau Oprire dupa Clatire. MIELE W 695 WPM are integrat un tambur cu o arhitectura interioare tip fagure care in timpul functionari formeaza o pelicula subtire de apa, protejand hainele de efectele nocive de filare. In timpul ciclului de spalare, tamburul se incalzeste si elimina abur, astfel hainele sunt pre-calcate. La finalizarea ciclului de spalare tamburul se pozitioneaza automat, cu deschiderea indreptata in sus. Ca si alte modele, aceasta masina are un sistem de control al apei care detecteaza scurgerile si opereaza o verificare de siguranta in timpul functionarii, blocand valva de alimentare automat.

         Masina de spalat rufe MIELE W 695 WPM beneficiaza si de o izolare fonica pentru o functionare cat mai silentioasa (nivel de zgomot la spalare 47 dB si de 71 dB la centrifugare). Masina detine Motor ProfiEco deosebit de puternic ce consuma putina energie, fara uzura, pentru o spălarea eficientă și confortabilă de lunga durata.

        Programele in numar de 11 pe care le poti utiliza aici sunt cele clasice: delicate, sintetice, spalare manuala, lana, bumbac, program rapid, ECoBumbac, clatire intensiva, prespalare. Functia Fuzzy Logic permite reglarea automata a consumului de apa si de energie pentru costuri reduse. Opţiunea de îndepărtare eficientă a petelor îndepărtează chiar şi cele mai dificile pete.

         Masina MIELE W 695 WPM are clasa de eficienta energetica A+++ si consum redus de resurse: 0,85 Kw/h pe ciclu de spalare. Consumul anual de energie este de 150Kw/an iar consumul mediu de apa este de 8800 de litri ca urmare facturile de energie vor fi mai mici si impactul asupra mediului va fi redus. Materialul din care este construita cuva si tamburul este inox, unde este aplicata tehnologia Waterproof Metal unde picaturile de apa ce cad pe suprafata metalica, sar ca niste mingii de ping pong, fara sa adere, ce confera o mare rezistenta la uzura. 

Recomandare:

        Este cea mai buna alegerea daca vrei experimentezi cele mai noi tehnologii germane disponibile pe o masina de spalat performanta de la Miele: Verifica oferta pret

           Garantia oferita este de 24 de luni iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

           Mai multe informatii si imagini cu acest produs gasesti si pe pagina producatorului aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *