Sari la conținut

Masina de spalat rufe MIELE WKR 570 WPS pret si specificatii tehnice

  • de

        Filozofia companiei germane ce apartine familiilor Miele si Zinkann– „Immer Besser” („Mereu mai bine”) – se reflecta in toate produsele Miele, prin pasiunea investita in dezvoltarea de noi tehnologii pentru a transforma si reinventa experienta in utilizarea echipamentelor electrocasnice. Astfel, Miele a devenit cel mai mare producator independent de echipamente electrocasnice din lume. In gama de produse Miele include si modelul WKR 570 WPS care este o maşină din clasa premium, constuita complet din inox de culoare alb cu o capacitate de spalare medie de 8 Kg si viteza de centrifugare de 1600 rot/min, fapt ce reiese din desingul elegant al acesteia cat şi din specificaţiile sale tehnice.

        Masina de spalat rufe cu incarcare frontala WKR 570 WPS este proiectata si testata sa ofere o performanta de spalare puternica timp de 20 de ani prin folosirea celor mai fiabile tehnologii avand o performanta remarcabila pentru a oferi multi ani de utilizare. 

       Panoul său central este alcătuit din sertarul pentru detergenţi , butonul rotativ principal şi, cel mai important, cu un ecran mare LCD si blocare acces copii. Functiile si programele sunt usor de accesat, iar cele mai importante informatii legate de ciclul spalarii le vei gasi afisate pe display-ul sau elegant cu actionare simpla, timpul ramas pana la finalizarea programului, etapa de spalare in curs, viteza de centrifugare si temperatura apei.

      Masina isi merita fiecare banut in parte, pentru ca vine echipata cu cea mai noua tehnologie, cele mai inteligente functii si optiuni, astfel incat sa-ti ofere intotdeauna rezultate excelente. Masina de spalat este dotata cu TwinDos, singurul sistem integrat din lume de dozare automata a detergentilor lichizi in doua faze, si sistemul CapDosing care foloseste capsule de detergent ce garanteaza curatarea perfecta pentru rufele albe si cele cu pete (3 din 6) foarte dificile, precum cele de grasime.

         Masinile de spalat Miele dotate cu TwinDos sunt de asemenea mai ecologice, cantitatea de detergent necesara unui ciclu de spalare fiind redusa cu pana la 30%. Performantele excelente de spalare si consumul redus de energie specifice masinilor Miele se datoreaza si functiei inovative PowerWash, care  asigura performante de spalare mai bune, potrivit unui studiu independent realizat de „WfK Applied Laundry Research Institute Krefeld,” Germania si ofera o curatare perfecta a hainelor indiferent de greutatea de incarcare a cuvei, care are o capacitate maxima de 8 kilograme.

      Acest aparat inteligent include caracteristici avansate cum ar fi: Start Întârziat, care permite să selectam exact atunci când dorim să înceapă ciclul de spalare pe parcursul a 24 de ore, Express Wash 20, cand avem nevoie de un ciclu de spalare rapida care produce rezultate impresionante de sarcini mici sau puteţi folosi ciclul exclusiv Miele QuickPowerWash, care vă oferă o spălare de top în mai puţin de o oră. În acelaşi timp, Programme Manager vă oferă funcţii suplimentare ce pot fi adăugate unui program, cum ar fi modurile Intensive sau Eco, alaturi de functia Extra bland, care asigura protectie maxima a tesaturilor in timpul spalarii.

        Masina de spalat rufe Miele WKR 570 WPS  beneficiaza de o multime de optiuni inovatoare: controlul electronic al spalarii, de optiunile Fara Centrifugare sau Oprire dupa Clatire. 

      MIELE WKR 570 WPS are integrat un tambur cu o arhitectura interioare tip fagure care in timpul functionari formeaza o pelicula subtire de apa, protejand hainele de efectele nocive de filare. Tamburul tip Fagure cu Abur Delicat (SoftSteam HoneyComb) oferă funcţia pre-călcare, ce netezeşte delicat rufele pentru a putea fi călcate mai uşor. Ca si alte modele, aceasta masina are un sistem de control al apei care detecteaza scurgerile si opereaza o verificare de siguranta in timpul functionarii, blocand valva de alimentare automat.

      Masina de spalat rufe Miele WKR 570 WPS beneficiaza si de o izolare fonica cu totul si cu totul speciala pentru o functionare cat mai silentioasa (nivel de zgomot la spalare 46 dB si de 72 dB la centrifugare). Datorita motorului fara perii performant, masina detine Motor ProfiEco deosebit de puternic ce consuma putina energie, fara uzura, pentru o spălarea eficientă și confortabilă de lunga durata. Masina are hubloul de dimensiuni mari si o deschidere larga de 45 cm fiind mult mai practica la descărcarea sau încărcarea cu haine, avand  un volum de încărcare generos.

        Programele in numar de 25 pe care le poti utiliza aici sunt: delicate, sintetice, spalare manuala, lana, bumbac, program rapid, ECoBumbac, clatire intensiva, prespalare, curatare masina, articole de sport, apretare, articole umplute cu puf, perdele, perne, etc. Functia Fuzzy Logic permite reglarea automata a consumului de apa si de energie pentru costuri reduse.

        Masina Miele WKR 570 WPS are clasa de eficienta energetica cea mai inalta A+++ si consum redus de resurse: 0,54 Kw/h pe ciclu de spalare si 68 litri de apa pe ciclu de spalare de 3 h 02 min. Consumul anual de energie este de 174Kw/an iar consumul mediu de apa este de 11000 de litri ca urmare facturile de energie vor fi mai mici si impactul asupra mediului va fi redus. Materialul din care este construita cuva si tamburul este inox, ce confera o mare rezistenta la uzura. 

Recomandare:

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *