Side by side Hotpoint SXBD922FWD pret si specificatii tehnice

  • de

         Combinele Slide by Side sunt special concepute pentru a deservi nevoilor de a avea un spatiu optim de dimensiuni generoase in care sa pastrezi alimentele in deplina siguranta. Un exemplu foarte util de aparat frigorific este si modelul Hotpoint SXBD922FWD dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie, totul la un pret excelent.

          Aceasta combina frigorifica destul de voluminoasa este caracterizata de urmatoarele dimensiuni (IxLxA cm) 176 x 90.2 x 75, accesul la interior facandu-se prin intermediul a doua usii alaturate de culoare inox cu un design elegant. Panoul de control al aparatului este de tip tactil cu afisare LED, amplasat frontal, functiile fiind activate printr-o simpla atingere. Combina are o capacitate mare de 545 de litri, fiind unul dintre modelele cele mai mari disponibile.

      Interiorul combinei este organizat după modelul ușilor, fiind împărțit într-o parte stângă mai îngustă și una dreaptă mai mare. Partea stângă corespunde congelatorului, iar cea dreaptă frigiderului. Poți beneficia, astfel, de două aparate într-unul singur. Frigiderul cu o capacitate de 347 de litri este prevazut cu trei rafturi de sticla rezistenta, dintre care 2 sunt ajustabile pe înălțime. Peretii interiori ai frigiderului au un strat special antimucegai păstrând astfel alimentele o perioadă lungă de timp, departe de mucegai și bacterii.

        Congelatorul are o capacitate de 198 litri, fiind mult mai mare decât cele ale combinelor frigorifice obișnuite, fiind impartit in cinci compartimente de diferite marimi. Aceasta repartitie da posibilitatea să poată fi depozitate o varietate de alimente și recipiente. Există un suport special pentru gheață, dar și un dozator pentru apă. Combina dispune de tehnologia No Frost la compartimentul de racire si compartimentul de congelare, astfel alimentele nu vor avea un strat de gheata pe suprafata lor ceea ce permite sa avem o temperatura optima.

        Datorita tehnologiei No Frost modelul Hotpoint SXBD922FWD are o intretinere usoara prin utilizarea celor doua sisteme de dezghetare automata. Cu functia Holiday, frigiderul poate fi lasat pornit pe perioade de absenta indelungata sau in vacante, in acelasi timp continuand sa economiseasca energie. In timp ce congelatorul continua sa functioneze in regim normal, pastrand alimentele congelate, sectiunea goala a frigiderului este reglata la o temperatura de repaus.

       Combina frigorifica Hotpoint are  eficienta energetica A+ cu un consum energetic de numai 427 kWh/an. Fiind un aparat  modern de ultima generatie detine un compresor silentios care genereaza un nivel de zgomot de 47 dB si care nu va deranja linistea locuintei sau a spatiului unde va fi amplasat. Iluminarea interioara este realizata cu ajutorul becurilor tip LED ce ajung sa functioneze de pana la o suta de ori mai mult fata de becurile traditionale, iar lumina lor este eficienta din punct de vedere al economiei de energie.

Recomandare:

           Calitatea combinei frigorifice Hotpoint este certificata si de faptul ca acesta este produs si livrat din Italia in exclusivitate pentru Romania prin intermediul celui mai mare magazin online: Verifica oferta pret

           Deasemenea zilele acestea daca ai noroc il poti gasi la reducere de pret, avand un discount semnificativVerifica pret redus

          Mai multe imagini si date tehnice poti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *