Frigider Sharp SJPT690RS pret si specificatii tehnice

  • de

        Nu trebue sa uitam niciodata ca daca vrem sa avem o sanatate de fier trebuie sa ne preocupe si siguranta alimentelor pe care le consumam, iar acest lucru poate fi garantat folosind un frigider de ultima generatie asa cu este si modelul de la Sharp SJPT690RS. 

       Acest model de combina frigorifica cu doua usii de culoare argintie are un design elegant si este ideal pentru persoanele care doresc un produs cu o capacitate mare atat pentru compartimentul de congelare cat si cel de racire. Panoul de control al aparatului este de tip tactil cu afisare LED functiile fiind activate printro simpla atingere. Acest fantastic aparat caracterizat de urmatoarele dimensiuni: (IxLxA cm) 177 x 80 x 72.8.

      Are un volum total de 555 litri, frigiderul cu volumul net de 416 litri avand rafturi din sticla rezistenta, reglabile. Pentru compartimentul de congelare este atribuit un volum de 139 litri, acesta avand o eficienta de congelare de 5.5 Kg/h .

        Combina frigorifica SHARP are  eficienta energetica A+ cu un consum energetic de numai 385 kWh/an. Aparatul fiind foarte incapator vom putea pastra in conditii igienice si de siguranta avansata o foarte mare cantitate de alimente. Modelul Sharp SJPT 690RB, functioneaza pe baza tehnologiei No Frost atat pentru frigider cat si pentru congelator ce permite sa avem o temperatura optima si in acelasi timp alimentele fara sa apara un strat de gheata pe suprafata lor. Datorita tehnologiei No Frost modelul Sharp are o intretinere usoara prin utilizarea celor doua sisteme de dezghetare automata.

        Sistemul de racire hibrid functioneaza pe baza unui flux de aer rece  care este combinat cu o suprafata din metal racita la zero grade celsius.  Sistemul previne deshidratarea, uscarea alimentelor si racirea neuniforma a compartimentelor frigiderului. Legat de aceasta latura a functionarii este si sistemul cu ioni Plasmacluster care are incorporat si un  filtru impotriva mirosurilor, pentru mentinerea unui aer curat, fara mirosuri neplacute si fara microorganisme.

         Fiind un aparat  modern de ultima generatie detine un compresor silentios care genereaza un nivel de zgomot de numai 39 dB, asigurand linistea locuintei sau a spatiului unde va fi amplasat. Iluminarea interioara este realizata cu ajutorul becurilor tip LED ce ajung sa functioneze de pana la o suta de ori mai mult fata de becurile traditionale, iar lumina lor este eficienta din punct de vedere al economiei de energie.

Recomandare:

           Calitatea frigiderului Sharp este certificata si de faptul ca acesta este produs si livrat din Japonia in exclusivitate pentru Romania prin intermediul celui mai mare magazin online: Verifica oferta pret

           Deasemenea zilele acestea daca ai noroc il poti gasi la reducere de pret, avand un discount semnificativVerifica pret redus

          Mai multe imagini si date tehnice poti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *