Sari la conținut

Side by side Beko GN162430X pret si specificatii tehnice

  • de

       Combinele Slide by Side sunt special concepute pentru a deservi nevoilor de a avea un spatiu optim de dimensiuni generoase in care sa pastrezi alimentele in deplina siguranta. Un exemplu foarte util de aparat frigorific este si modelul Beko GN162430X dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie, totul la un pret excelent.

      Aceasta combina frigorifica destul de voluminoasa este caracterizata de urmatoarele dimensiuni (IxLxA cm) 182 x 91 x 72, accesul la interior facandu-se prin intermediul a doua usii alaturate de culoare inox cu un design elegant.

      Panoul de control al aparatului este de tip tactil cu afisare LED, amplasat frontal, functiile fiind activate printr-o simpla atingere. Afisajul electronic permite setarea temperaturilor interioare din compartimentele racitor si congelator, cat si programarea modului de functionare dorit. Combina are o capacitate mare de 529 de litri, fiind unul dintre modelele cele mai mari disponibile. Interiorul combinei este organizat după modelul ușilor, fiind împărțit într-o parte stângă mai îngustă și una dreaptă mai mare. Partea stângă corespunde congelatorului, iar cea dreaptă frigiderului. Poți beneficia, astfel, de două aparate într-unul singur.

      Frigiderul cu o capacitate de 353 de litri este prevazut cu patru rafturi de sticla rezistenta, dintre care 3 sunt ajustabile pe înălțime. In compartimentul racitor, aerul rece va fi distribuit uniform in interiorul aparatului de un ventilator care totodata va asigura performante mai bune de racire. Sistem Active Dual Cooling asigura o racire cu 20% mai rapida, dublarea timpului de conservare a alimentelor si mentinerea conditiilor ideale de umiditate. Totodata, previne amestecarea mirosurilor intre cele doua compartimente ale aparatului frigorific – racitor si congelator, garantand astfel pastrarea prospetimii alimentelor. Active Fresh Blue Light mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra, activa permanent in interiorul frigiderului. Astfel creste durata de conservare si nivelul de vitamine al fructelor si legumelor.  Peretii interiori ai frigiderului au un strat special antimucegai păstrând astfel alimentele o perioadă lungă de timp, departe de mucegai și bacterii. Pe exteriorul aparatului frigorific este amplasat un dispozitiv ce asigura apa rece si proaspata la o simpla apasare a clapetei, fara a fi necesara deschiderea usii. Poti avea acces imediat la sticlele din frigider datorita compartimentului Mini Bar.

      Congelatorul are o capacitate de 176 litri, fiind mult mai mare decât cele ale combinelor frigorifice obișnuite si este impartit in doua compartimente. Combina dispune de tehnologia No Frost atat pentru compartimentul de racire cat si cel de congelare. Alimentele vor fi depozitate la o temperatura optima ferite de inghet.

       Cu functia „Vacanta” (Eco Fuzzy), frigiderul poate fi lasat pornit pe perioade de absenta indelungata, in acelasi timp continuand sa economiseasca energie. In timp ce congelatorul continua sa functioneze in regim normal, pastrand alimentele congelate, sectiunea goala a frigiderului este reglata la o temperatura de repaus. Functia poate fi activata de la panoul de control sau automat, in cazul in care aparatul nu este deschis intr-un interval de 6 ore consecutiv. Activarea acestei functii este semnalizata prin aprinderea led-ului corespunzator de pe afisajul electronic.

       Combina frigorifica Beko are  eficienta energetica A++ cu un consum energetic de numai 370 kWh/an. Fiind un aparat  modern de ultima generatie detine un compresor silentios care genereaza un nivel de zgomot de 40 dB si care nu va deranja linistea locuintei sau a spatiului unde va fi amplasat. 

Recomandare:

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

        Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

 

12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *