Sari la conținut

Telefon mobil Allview A6 Lite pret si specificatii tehnice

  • de

      Allview A6 Lite este solutia ideala daca esti in cautarea unui telefon mobil practic foarte bine dotat din punct tehnic si disponibil la un pret accesibil. Este un telefon de nivel mediu ca performante perfect pentru convorbiri avand o autonomie ridicata fiind compatibil si cu modul Dual SIM.
       Telefonul are un display IPS de 4.5 inchi protejat de sticla rezistenta la zgarieturi si are inclus in cutie un capac albastru metalizat care va iesi in evidenta de fiecare data cand il vei folosi. 
       Ruleaza ultima versiune de Android 5.1 Lollipop, astfel ca nu vei avea probleme din punct de vedere al compatibilitatii cu multe aplicatii fiind capabil sa ruleze o multime de aplicatii si jocuri abia aparute pe piata.
       Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Dual Core tactat la 1 Ghz, acceleratorul grafic Mali T720 si memoria de 1 Gb. Spatiul de stocare de 8 Gb poate fi extins pana la 128 Gb prin atasarea unui card MicroSD.
       Camera foto principala are un senzor de 5 MP iar cea secundara de pe fata 0.3 MP.
       Acumulatorul de 1800 mAh iti va oferi o autonomie de folosire a acestui dispozitiv de pana la 48 de ore in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

        Ti-l recomand si tie daca esti in cautarea unui smartphone destul de bine dotat din punct de vedere tehnic ce ruleaza ultima versiune Android la un pret foarte bun: Vezi oferta pret

       Deasemena daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, acesta avand un discount semnificativ de pretVerifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *