Frigider Arctic AND316S+ performanta la un pret accesibil

        Frigider Arctic AND316S+ este solutia ideala daca esti in cautarea unui dispozitiv frigorific performant care sa iti ofere un spatiu adecvat de mare in care sa iti depozitezi in siguranta alimentele totul la un pret accesibil. Fata de o combina frigorifica, Arctic AND316S+ ofera un spatiu mult mai mare pentru frigider proportiile fiind mai mult in favoarea frigiderului. Cel putin daca stii ca nu vei folosi congelatorul mereu iti recomand sa mergi pe varianta frigider deoarece pana si consumul energetic va fi mult mai mic, efortul enegetic fiind unul mult mai mare in cazul unei combine cu un congelator mai mare.

        Aceasta este incadrata in clasa de consum A+ cu un consum cu 25% mai mic fata de celelalte clase energetice ce se va reflecta luna de luna in factura ta la curent electric.

       Volumul total a acestui frigider este de 306 de litri din care 237 de litri ii revin frigiderului iar restul de 69 de litri congelatorului. Frigiderul este compartimentat pe patru nivele din rafturi rezistente, care pot fi glisate astfel incat sa puteti pune cu usurinta alimente de diferite dimensiuni. Garnitura antibacteriana contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor, mancarea pastrandu-se proaspata pentru o perioada mai indelungata de timp. Deasemenea frigider Arctic AND316S+ este prevazut cu patru suporti pe usa si un compartiment special pentru depozitarea fructelor si legumelor.

       Congelatorul pozitionat in zona de sus este prevazut cu doua compartimente si are o eficienta de congelare de 4 Kg la 24 de ore.

      Temperatura la interior poate fi ajustata foarte usor cu ajutorul termostatului reglabil montat la interior  in functie de nevoi si temperatura ambientala. Poti schimba cand vrei temperatura de pastrare a alimentelor.

In timpul functionarii aceasta este silentoasa avand un nivel al zgomotului acceptabil.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici