Hota decorativa Hansa OKP622MBH eficienta in orice conditii

         Hota decorativa Hansa OKP622MBH are o capacitate de absorbtie 369.2 mc/h fiind actionata de un singur motor destul de puternic si eficient. Materialele folosite in constructia acesteia sunt reprezentate de inox si policatbonat perfect imbinate pentru a da un plus de eleganta incaperii unde urmeaza a fi instalata. 

        Hotele decorative de perete sunt montate, in general, deasupra plitei, pe peretele aflat intre corpurile de mobilier. Acest tip de hota se incadreaza foarte bine in liniile corpurilor de bucatarie, asigurand in acelasi timp ,o ventilare eficienta.

        Capacitatea de absortie este cuprinsa intre 182.5 – 369.2 mc/h corespunzator la 3 trepte de reglare a vitezei de absortie.

      Hota decorativa Hansa OKP622MBH este echipata cu un motor cu puterea de 140 w avand un sistem de iluminare format din doua becuri cu halogen de 20 W.

       Materialul inox din care este construita hota este net superior din punct de vedere al igienei si pentru propietatile sale antibacteriene . Gratie ventilatorului de inalta performanta si fluxului de aer optimizat din interiorul hotei consumul de energie anual se incadreaza in limita valori de 101.2 kw/an.

       Tubul de evacuare  este telescopic inaltimea totala a hotei fiind variabila in limitele valori de 624 mm-1004 mm, la tipul de hota cu latimea de 60 cm. Filtrul din aluminiu este usor de indepartat si se poate spala manual cu un burete sau in masina de spalat vase.

Recomandare:

         Aceasta hota se integreaza perfect in criteriu de calitate ridicata pret scazut avand un pret accesibil: Verifica oferta pret

        Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy:  Verifica pret redus