Espresso Automat Delonghi ETAM 29.660 SB pret si specificatii tehnice

         Espresso Automat Delonghi, este un aparat super automat cu un design modern avand o carcasa din otel inox si foarte usor de folosit ce poate prepara cafea, cafea filtru, ceai, espresso, cappuccino sau latte macchiato. Aparatul este de culoare negru/ argintiu, cu cateva ornamente de culoare negru antracit, ce ii confera un aspect deosebit.
        Panoul de comanda dotat cu un afisaj LED de culoare albastra va fi ghidul tau care te va calauzi atunci cand vei dori sa selectezi bautura preferata personalizata exact pentru gustul tau. Printr-o singura apasare de buton vei putea opta pentru prepararea unei doze normale sau duble de cafea in cel mai scurt timp.
         DeLonghi este prevazut in zona superioara cu un compartiment pentru boabe de cafea boabe sau macinata cu o capacitate de 200 grame prevazut cu un sistem cu rasnite din ceramica perfectionate astfel incat sa utilizeze macinarea la rece pentru a pastra astfel gustul autentic de cafea nealterat. 
        Aparatul este dotat cu sistem de pornire/oprire, programabila si distribuitor reglabil de cafea in functie de dimensiunea cupei de la 88 mm la 140 mm. Rezervorul de apă detasabil, are o capacitate de 1,3 L. Deasupra aparatului se afla o plita care va mentine un timp mai lung, calde, cestile de cafea goale. Intretinerea aparatului nu este grea, mai ales că detine un sistem de decalcifiere automat care are ca scop functia de curatare a conductelor cu apa fierbinte si abur.

       Aparatul este dotat cu o pompa performanta ce ridica presiunea la valoarea de 15 bari si filtru de apa incorporat. Aparatul detin un contor, pentru aceia care doresc sa mentina controlul numarului de cafele efectuate pe o perioada de timp. Optiune importanta daca se decide ca acest aparat sa fie amplasat intr-un birou, sau alt tip de locatie asemanator. Din punct de vedere energetic are si functie de economie de energie, face parte din clasa A ca eficienta energetica, avand un consum foarte mic de 1450 W.

Recomandare:

       Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat performant care sa te rasfete in fiecare dimineata inca de la prima ora: Verifica oferta pret

      Mai multe detalii tehnice precum si pareri ale cumparatorilor puteti verifica si pe pagina produsului accesibila aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *