Tableta ASUS MeMO Pad 7 ME176CX-1B060A pret si specificatii tehnice

        ASUS MeMO Pad 7 ME176CX-1B060A este o tableta destul de interesanta ce merita atentia tuturor fiind un dispozitiv bine dotat din punct de vedere tehnic, disponibil la un pret accesibil. Daca e sa ne uitam la riguarea si calitatea produselor care le-au produs cei de la Asus in timp si aici ma refer la faimoasele laptop-uri am putea spune ca vom gasi aceleasi calitati si la tableta ASUS MeMO Pad 7 ME176CX-1B060A. Si nu m-am inselat, tableta chiar stie sa faca de toate si arata foarte bine si din punct de vedere estetic.

        Asus MeMO Pad 7 ME176CX-1B060A este dotata cu un procesor Quad Core Intel Atom tactat la 1.3 Ghz care impreuna cu memoria de 1 Gb RAM  iti va oferi cea mai buna experienta atat gaming cat si utilizate internet. Din punct de vedere al performantelor grafice, Asus MeMO Pad 7 este dotata cu un chipset video Intel G7 Engine ce va face posibila rularea jocurilor in cele mai bune conditii. Sistemul de operare cu care vine preinstalat este Android 4.4 KitKat. Spatiul de stocare disponibil este de 16 Gb ce poate fi suplimentat cu inca 64 de Gb prin adaugarea unui card MicroSD.

         Ecranul este unul de tip IPS ce suporta o rezolutie  de 1280 x 800 avand o diagonala ce insumeaza ca dimensiune 7 inchi. Asus Memo Pad 7 este echipat cu doua boxe audio folosind tehnologia audio SonicMaster, un sunet de buna calitate ce isi va face simtita prezenta atunci cand vei asculta muzica, viziona clipuri video cat si in gaming. Deasemenea tableta este echipata cu o camera foto pe spate de 2 Mp cat si una pe fata de tip VGA.

       Pe partea de comunicatii aceasta este dotata cu bluetooth, Wi-Fi si micro USB 2.0 .Bateria de tip Li Polymer de 3950 mAh ofera utilizatorului o autonomie de pana la 9 ore de folosire intensa.

Recomandare:
 
        Este alegerea perfecta data iti doresti o tableta la un pret bun avand cele mai bune dotari de pe piata in acest buget: Vezi oferta pret
 
        Deasemenea zilele acestea daca ai noroc o poti gasi la reducere de pret, aceasta fiind inclusa intr-o campanie de reduceri avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

       

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *