Laptop Acer Aspire E5-573G-36ZD performanta la un pret accesibil

       Chiar daca laptopurile nu mai sunt la mare cautare cred ca nici un alt gadget nu le poate inlocui atunci cand vine vorba de utilizare in mediul office. E clar ca o tastatura fizica nu poate fi inlocuita de una virtuala cum nici un display de 15.6 inch nu poate fi inlocuit de unul mai mic. De aceea, daca iti doresti un laptop pentru activitatile de zi cu zi e bine iti recomand Acer Aspire E5-573G-36ZD, un ispozitiv performant echilibrat din punct de vedere tehnic, disponibil la un pret accesibil. 

       Imi place si cum arata ca design, un look un pic mai nonconformist care va iesi cu siguranta in evidenta atunci cand il veti folosi in preajma prietenilor. Materialele de calitate si finisajele de inalta clasa sunt si ele printre principalele motive pentru care cred ca acesta este o solutie perfecta pentru orice utilizator de rand.

        Tastatura are un set de taste bine definite, mari ca dimensiune perfect atat pentru gaming acolo unde este cazul dar si pentru munca de birou sau in cazul celor care il vor folosi intens la tehnoredactare. TouchPad-ul este responsive si ofera suport multitouch astfel ca iti va fi usor sa navighezi si sa faci diferite operatiuni in doar 2-3 miscari.

      Display LCD LED Acer ComfyView masoara in diagonala 15.6 inchi. Acesta suporta o rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli avand o un unghi de vizibilitate foarte bun atat in exterior la lumina zilei. Caracteristica speciala anti glare va proteja ecranul laptopului sa luceasca in momentul in care este expus intr-un spatiu luminos evitand astfel limitarea unghiul de vizibilitate.

    Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul cu 2 nuclee Intel Core i3 tactat la frecventa de 2 Ghz construit pe arhitectura Broadwell. La capitolul memorie acesta este prevazut cu o placuta de 4 Gb langa care ii mai poti atasa si o a doua placuta pentru un total de maxim 8 Gb. Spatiul de stocare pe HDD de 500 Gb este mai mult decat suficient pentru activitatile zilnice. 

Suportul grafic este sustinut de placa video dedicata de 2 Gb de la Nvidia si anume modelul Nvidia GeForce 920M cu ajutorul careia vei putea rula jocuri si aplicatii grafice de ultima generatie. 

 Acumulatorul Li-On de capacitate 4 celule ii va asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 4-5 ore in conditii de utilizare medie. O autonomie destul de buna daca e sa luam in considerare si faptul ca vine cu placa video dedicata iar procesorul nu este unul dintre cele mai slabe.

     Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 1 Gb, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 1 port USB 3.0 si doua USB 2.0, iesire HDMI si un cititor card. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 

Recomandare:

         Consider ca este cea mai buna alegere daca urmaresti sa achizitionati un laptop in acest buget, un dispozitiv performant echilibrat la toate capitolele: Verifica oferta pret

       In plus, zilele acestea beneficiaza de o reducere consistenta, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat