Espresso Automat Delonghi, ESAM 6900 pret si specificatii tehnice

      Espresso Automat Delonghi, este un aparat super automat  cu un design modern fiind un adevara Ferrari al industriei de automate de cafea avand o carcasa din otel inox. Acesta este foarte usor de folosit si poate prepara un regal al bauturilor: Espresso, cafea, lapte, cappuccino, caffe latte si nu in ultimul rand o ciocolată calda de senzatie etc.

       Aparatul este de culoare argintiu satinat, completat de câteva detalii pe negru antracit, ce ii confera un aspect deosebit. În partea frontala vei găsi panoul de control cu un afisaj de tip LED de culoare albastru si 6 butoane de actionare touch cu pictograme, de unde vei putea face selectiile potrivite fiecărui tip de cafea. Cu o singura apasare de buton utilizatorul poate opta pentru prepararea unei doze sau a unei doze duble de cafea espresso cremoasa.

        Personalizarea si memorarea cafelei preferate nu a fost niciodată mai usor de realizat. Puteti să alegeti o cafea scurtă, medie sau lungă, să o savurati slab sau puternic aromată si la o temperatură scazută sau fierbinte. Unice pentru această masină sunt cele două carafe dinstincte, una pentru ciocolata calda si alta pentru lapte. Carafa de lapte atunci când nu este folosita, poate fi scoasa din aparat si pusa in frigider pentru a mentine la rece restul de lapte.

        DeLonghi are incorporat  si un dispozitiv de spumare a laptelui, ce vă asigură o spumă cremoasă pentru fiecare tip de băutură preparată. 

        DeLonghi are in partea superioara un compartiment pentru boabe de cafea sau cafea macinata cu o capacitate de 250 grame. Rasnita silentioasa din inox preia cantitatea necesara de boabe de cafea necesar bauturii dorite pentru a fi preparate.

        Aparatul este dotat cu sistem de pornire/oprire, programabila si distribuitor reglabil de cafea in functie de dimensiunea cupei de la 88 mm la 140 mm. Rezervorul de apă detasabil, are o capacitate de 1,4 L. Deasupra aparatului se afla o plita care va mentine un timp mai lung, calde, cestile de cafea goale. Intretinerea aparatului nu este grea, mai ales că detine un sistem de decalcifiere automat care are ca scop functia de curatare a conductelor cu apa fierbinte si abur.

     Aparatul este dotat cu o pompa performanta ce ridica presiunea la valoarea de 15 bari si filtru de apa incorporat. Aparatul detin un contor, pentru aceia care doresc sa mentina controlul numarului de cafele efectuate pe o perioada de timp. Optiune importanta daca se decide ca acest aparat sa fie amplasat intr-un birou, sau alt tip de locatie asemanator. Din punct de vedere energetic are si functie de economie de energie, face parte din clasa A ca eficienta energetica, avand un consum foarte mic de 1350 W.

Recomandare:

       Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat performant care sa te rasfete in fiecare dimineata inca de la prima ora: Verifica oferta pret

      Mai multe detalii tehnice precum si pareri ale cumparatorilor puteti verifica si pe pagina produsului accesibila aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *