Telefon mobil Vonino JAX QS pret si specificatii tehnice

      Vonino JAX QS este un telefon de buget mediu ce iese in evidenta prin multe aspecte pozitive atat ca aspect cat si tehnologii folosite pentru a-i reda acestuia puterile unui smartphone de calitate. Nu sunt multe smartphone-uri pe piata care să ofere un raport calitate-pret atât de bun, mereu sunt și câteva compromisuri facute de companiile producatoare pentru a scoate pe piață un device la un pret cat mai mic.

        Are un design frumos fiind construit mare parte din materiale de calitate respectiv policarbonat care nu retine amprentele pe partea din spate. Are un display de 5 inchi (dimensiunea ideala) si nu cantareste nici foarte mult aproximativ 129 grame. 

       In partile laterale acesta este prevazut cu clasicele butoate de tip On/Off dar si cel de volum care vor facilita un bun control al dispozitivului.
        Vonino JAX QS vine cu un ecran IPS ce suporta o rezolutie HD cu 1280 x 720 pixeli oferind o experienta remarcabila utilizatorului, acesta fiind capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna cat mai apropiate de realitate. Acesta este protejat impotriva zgarieturilor prin geam Gorilla Glass 2.

          Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul performant de la MediaTek de tip Quad Core tactat la o frecventa de 1.3 Ghz, memoria RAM de 1 Gb DDR3 si spatiul de stocare de 16 Gb ruland astfel cu succes sistemul de operare Android 4.2. Suplimentar ii poti atasa acestuia un card de memorie microSD de pana la 32 Gb.

         Camera foto principala cu blitz integrat are un senzor de 13 MP si are caracteristici de Geotagging, fotografiere din mai multe unghiuri etc, iar cea frontala este dotata cu un senzor de 5 MP. 

         Sta bine si la capitolul posibilitati de conectare fiind dotat cu sistem de transmisie date prin bluetooth 4.0, receprie date internet prin Wi-Fi, are un GPS incorporat cu harti incluse si radio FM. 
        Acumulatorul de capacitate 2000 mAh iti va asigura o autonomie de pana la 48 de ore in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon accesibil ca pret, dotat cu majoritatea functiilor de care poate vei avea nevoie zi de zi: Verifica oferta pret

        Iti recomand magazinul de producator unde pe langa faptul ca ai acces mult mai rapid la serviciile de garantie, pretul este unul de producator mult mai mic fata de alte magazine online: Verifica pret actualizat

Jax QS