Hota Studio Casa K24 Inox pret si specificatii tehnice

     Hota Studio Casa K24  este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant si modern care sa se potriveasca stilului arhitectural al bucatariei tale. Trebuie stiut inca de la inceput ca hotele cu un singur motor sunt cele mai silentioase iar daca are si o capacitate de absortie foarte buna este solutia ideala. Materialele folosite la fabricarea hotei Studio Casa K24 sunt de cea mai buna calitate si implica in mare parte inox.

      Hota decorativa Studio Casa intruneste toate aceste caracteristici amintite mai sus si anume are un singur motor in dotare cu o capacitate de absortie destul de buna de 435 mc/h in ultima treapta de putere. Poti alege una din cele trei trepte de reglare a vitezei de absorbtie in functie de necesitatile tale. Este prevazuta si cu doua becuri LED de putere 28 W care sa te ajute atunci cand lumina exterioara este mai slaba. 

         Motorul de putere 120 W are un consum estimat anual de 106 kWh/an si este foarte silentios (nivel zgomot 51-63 dB). Pentru instalare se foloseste un burlan de evacuare care se conecteaza la orificiul central deasupra hotei.

Recomandare:

         Aceasta hota se integreaza perfect in criteriu de calitate ridicata pret scazut avand un pret accesibil: Verifica oferta pret

        Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *