Televizor LED SmartTech LE-1919 pret si specificatii tehnice

  • de

       SmartTech LE-1919 este un televizor LED de dimensiuni mici spre medii cu un display ce masoara in diagonala 48 cm, ideal pentru o camera mai mica sau pentru bucatarie. Face parte din gama 2015 fiind dotat cu tehnologii dintre cele mai noi pentru procesarea imaginilor la o calitate cat mai apropiata de realitate.
       Display-ul de dimensiune 48 cm suporta rezolutii HD la o calitate a imaginii de 1366 x 768 pixeli. Imaginile astfel redate sunt bine conturate la o luminozitate de 200 cd cu un timp de raspuns de 6.5 ms. Deasemenea imaginea poate fi ajustata in functie de preferinte urmarind temperatura culorilor (Color Temperature), format imagine wide sau 16:9, luminozitate, contrast, culori etc.
      Tunnerul de selectie programe DVB-T/DVB-C va permite receptia programelor intr-un numar foarte mare, banda de selectie fiind una de lungime receptie extinsa. Deasemenea pentru cei care au in pachetul de cablu optiunea card CI+, acesta este prevazut si cu slot CI+ (permite decodificarea programelor automat).
       La capitolul conexiuni fizice acesta este prevazut cu 1 port HDMI, intrare USB 2.0, intrare casti si coaxial. Poti reada imagini sau urmari un film conectand stick-ul de date la portul USB 2.0, acesta avand integrat un sistem de redare automat fisiere video/imagini. 

Recomandare:
 
        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret actualizat
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *