Espressor automat DeLonghi ESAM 04.110.B Magnifica pret si specificatii tehnice

      DeLonghi ESAM 04.110.B Magnifica este un aparat super automat cu un design modern si foarte usor de folosit ce poate prepara espresso, cappuccino sau latte macchiato. Aparatul este complet negru, cu cateva ornamente argintii, ce ii confera un aspect deosebit. 

      În partea frontala veți găsi panoul de control cu un afișaj de tip LED și câteva butoane destul de aerisite, de unde veți putea face selecțiile potrivite fiecărui tip de cafea. Cu o singura apasare de buton utilizatorul poate opta pentru prepararea unei doze sau a unei doze duble de cafea espresso cremoasa. DeLonghi are in partea superioara un compartiment pentru boabe de cafea avand incorporat și o râșniță de cafea foarte silențioasă, cu 13 funcții, astfel încât veți putea râșni cafeaua cât de fin vă doriți.

       DeLonghi are incorporat in partea dreaptă și un dispozitiv de spumare a laptelui, ce vă asigură o spumă cremoasă pentru fiecare tip de băutură preparată.  Rezervorul de apă are o capacitate de 1,8 L, suficient cât să preparați câteva cești fără să trebuiască alimentat. Deasupra aparatului se afla o plita care va mentine un timp mai lung, calde, cestile de cafea goale. În felul acesta aroma se va păstra pentru mai mult timp în ceașcă. Intretinerea aparatului nu este grea, mai ales că deține un sistem de decalcifiere și o funcție de autocurățare. Are si functia de reancalzire ce asigura temperatura necesara pentru un espresso si nu tine seama de intervalul de timp dintre bauturi. Acest model dezvoltă o putere de 1450 W și are o presiune de 15 bar, suficient cât să scoată toată aroma din cafeaua proaspăt râșnită.

Recomandare:
          Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat performant care sa te rasfete in fiecare dimineata inca de la prima ora: Verifica oferta pret
 
          Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la un pret mult mai mic, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus