Espressor automat Bosch Tassimo Joy TAS4303 pret si specificatii tehnice

  • de

        In ziua de astazi timpul costa bani, mai ales cand vrem sa savuram o bautura energizanta la birou pentru a ne remonta sau acasa cand vrem sa impresionam un musafir cu o servire prompta si delicioasa, atunci espressorul automat Bosch Tassimo Joy TAS4303 este aparatul de care ai nevoie pentru a-ti implini aceste dorinte. Aparatul automat Bosch Tassimo Joy TAS4303 are un design modern, culoare rosie, display LCD si are urmatoarele dimensiunii: 278 x 109 x 298 milimetri. 

       Spre deosebire de alte modele, acesta utilizeaza pentru prepararea bauturilor doar capsule numite T-DISC-uri, care sunt usor de obtinut gasindu-se la orice supermarket la preturi accesibile. Cu ajutorul acestor T-disc-uri putem prepara atat pentru adulti, cat si pentru copii, o gama larga de bauturi delicioase, cum ar fi: ceai, ciocolata calda, caffe crema, espresso si espresso macchiato.

       T-DISC-urile au codurile de bare inscriptionate pe ambalaj, iar espressorul le scaneaza pentru a seta timpul necesar prepararii, cantitatea de apa si temperatura de care respectiva bautura are nevoie. Aparatul are putere de 1300 W, presiune de 3.3 bar, rezervor de apa 1.4 litri si functie de autocuratare. Fiind un model care functioneaza automat, nu are nevoie de a fi supravegheat, pentru ca se opreste singur, dupa ce cestile sunt umplute. Datorita functiei Auto Off vei economisi energie, deoarece dupa fiecare ciclu de fierbere, espressorul revine automat in modul stand-by.

        Functia de autocuratare te ajuta sa-l mentii curat si igienizat dupa fiecare utilizare, astfel incat bauturile tale preferate sa aiba acelasi gust in fiecare zi. Inaltimea suportului pentru ceasca poate fi reglata pentru cesti mici, medii si mari. In cazul canilor foarte mari sau al canilor de calatorie, suportul poate fi indepartat complet.

      Recomand acest aparat profesional datorita functiilor lui speciale si a pretului foarte bun. Garantia comerciala a aparatului este de 2 ani.

Recomandare:

       Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat performant care sa te rasfete in fiecare dimineata inca de la prima ora: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la un pret mult mai mic, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *