Convector electric de podea Tesy CN214ZF pret si specificatii tehnice

  • de

     Convectorul electric Tesy CN214ZF este o solutie perfecta pentru a scapa de frigur din casa montarea acestuia fiind foarte simpla la nivelul podelei. Ofera un schimb de caldura rapid incalzind mediul ambiant in doar cateva minute. Caldura circula astfel rapid si se propaga in toata camera in .

     Elementul special de incalzire esteconfectionat din aluminiu. Aparatul este recomandat pentru incalzirea locuintelor, birourilor, hotelurilor, magazinelor, restaurantelor, caminelor studentesti, serelor etc. 

     Este dotat cu un intrerupator cu indicator luminos, protectie antiinghet care porneste aparatul daca temperatura este sub 5 grade si termostat de siguranta. Circulatia aerului prin aparat se face in mod natural, aerul rece de la nivelul podelei cu o densitate mai mare patrunde in aparat prin partea inferioara si iese incalzit prin fantele din partea superioara a aparatului. Aceasta circulatie naturala a aerului prin aparat este data de diferenta de densitate si temperatura dintre aerul cald care iese din aparat si aerul rece de la nivelul podelei care intra in aparat. Datorita acestei tehnologi aparatul este silentios.

        Daca in mod accidental fantele de circulatie a aerului prin aparat sunt obturate in timpul functionari, acest model este dotat cu protectie la supraincalzire, care intrerupe alimantarea cu energie electrica a aparatului.

      Aparatul este prevazut cu 3 trepte de reglaj a puteri (w): 2000/1200/800. Avand puterea maxima de 2000w este capabil sa asigure incalzirea unei incaperi cu o suprafata de pana la 18 metri patrati.

Recomandare:

        Este solutia ideala acum in prag de sezon rece, un convector performant de la TESY disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Poti alege din o multitudine din astfel de dispozitive unele dintre ele avand reduceri semnificative: Verifica reduceri preturi

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *