Robot curatare umeda podele iRobot Scooba 450 pret si specificatii tehnice

     Robotul de curatare umeda podele iRobot Scooba 450 este alegerea perfecta daca esti in cautarea unei solutii inteligente care sa te ajute la curatarea casei tale fara prea mult efort. Acesta este rezultatul mai multor ani de studiu si teste in care zeci de cercetatori printre care si cei de la NASA au lucrat pentru a crea un dispozitiv complet si indeajuns de inteligent astfel incat sa detecteze toate impuritatile din interiorul unei camere si care sa fie ghidat prin casa folosind un algoritm complex de miscare.

       Sistemul de curatare si de navigatie iRobot pentru camera a fost testat in peste 10 de milioane de gospodarii de pe intreaga planeta. iAdapt foloseste zeci de senzori pentru a monitoriza zona de curatare de 67 de ori intr-o secunda si ii permite Scoobei sa reactioneze foarte inteligent la conditiile actuale din camera. Sistemul iAdapt a fost optimizat pentru utilizare la spalarea podelei cu un efect maxim de curatare. De asemenea, noile Scooba 450 revin in timpul curatarii in acelasi loc de mai multe ori.

       Sunt disponibile doua moduri de curatare, primul fiind potrivit zonelor mai mici, cu dimensiunea de pana la 14 de metri patrati avand un timp de curatare de 20 de minute. Pentru camere mai mari, se utilizeaza al doilea mod pentru camere mai mari, intreg procesul durand pana la 40 de minute.

      Intreg procesul de curatare are la baza trei cicluri de curatare in 3 etape:

1. Matura si pre-spala

       Mai intai de toate robotul Scooba 450 matura podeaua. Din moment ce nu indeplineste rolul de aspirator, va recomandam sa utilizati mai intai aspiratorul robot Roomba. Dupa aceea, Scooba lasa un luciu usor de apa in urma spalarii cu Scooba Juice.

2. Curata si aduna mizeria

       In a doua etapa, Scooba 450 curata podeaua cu peria rotativa. Se roteste la pana 600 RPM pentru a indeparta chiar si murdaria persistenta.

3. Aduna mizeria si usuca

     La sfarsitul curatarii, Scooba aduna mizeria si usuca aproape complet podeaua.

Recomandare:

      Este un dispozitiv cu adevarat remarcabil, inteligent care va schimba cu totul modul de viata si va mentine o curatenie deplina in toata casa: Verifica oferta pret

      Este o investitie de viitor care se va potrivi perfect intr-o casa care se vrea a fi dotata la inalte standarde. Zilele acestea beneficiaza si de o reducere suplimentara de 20%,  pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat