Robot de aspirare iRobot Roomba 880 un maestru al curateniei generale

  • de

    Robotul de aspirare iRobot Roomba 880 este cel mai ingenios dispozitiv despre care am auzit i ultima vreme, un minirobot inteligent capabil sa faca curatenie bec in toata casa chiar si atunci cand esti plecat de la munca. Ii setezi timpii de lucru iar acesta lucreaza eficient curatand eficient toate tipurile de suprafete, sub pat sub mese si chiar si in acele zone mai greu accesibile. Sistemul de senzori din dotare in va ghida in intreg procesul de lucru printre mobilierul din casa sau alte obstacole.

       Se descurca de minune si pe deasupra cablurilor , incarcatoarelor sau a prizelor pline de fire, nu ramane intepenit stiind in orice moment calea de iesire din zonele mai greu accesibile. Atunci cand detecteaza zone cu murdarie excesiva acesta va insista mai mult pana cand totul va fi curat perfect.

        E pur si simplu genial, iar odata ce l-ai incercat cu siguranta nu vei mai renunta la el. Odata terminata treaba acesta se intoarce automat la dock-ul de incarcare.

     Impresionant si foarte utila este si functia prin care il programezi sa aspire atunci cand nu esti acasa, in felul asta cand te intorci ai casa curata si scapi si de o munca in plus. Poate pe viitor se vor face modele care au aplicatie de smartphone si care se conecteaza la WI-FI ca sa iti poti controla aspiratorul de la distanta si sa stii exact ce face in fiecare moment.

Recomandare:

      Este un dispozitiv cu adevarat remarcabil, inteligent care va schimba cu totul modul de viata si va mentine o curatenie deplina in toata casa: Verifica oferta pret

      Este o investitie de viitor care se va potrivi perfect intr-o casa care se vrea a fi dotata la inalte standarde. Zilele acestea beneficiaza si de o reducere suplimentara,  pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *