Boxe Logitech 5.1 Z506 pret si pareri personale

  • de

     Mi-am achizitionat de curand sistemul de boxe Logitech 5.1 Z506 si pot sa spun ca nu am banii degeaba pe el, un sistem audio de calitate care promite un sunet de inalta fidelitate totul la un pret nu foarte mare. De revelion planuiesc o petrecere la bloc impreuna cu mai multi prieteni si de aceea aveam nevoie de ceva de calitate.

     Arata foarte bine si ca design, materialele folosite in constructie fiind unele de buna calitate si respecta cele mai inalte standarde impuse de catre cei de la Logitech. 

     Sunetul este proiectat in toata incaperea in mod uniform oferind o ambianta placuta. Pot fi conectate la orice dispozitiv multimedia Ipod, laptop calculator chiar si televizor.

     Logitech Z506 este un sistem audio 5 in 1 alcatuit din 5 sateliti si un subwoofer central avand o putere totala de 75 W RMS din care 27 W e puterea subwooferului iar 8 W puterea pe fiecare satelit. Satelitii frontali si cei din spate ofera un sunet ambiental de exceptie alaturi de un bass puternic cat sa umple o camera cu sunet la o rezonanta excelenta. 

     Sunt destul de galagioase cat sa supere si vecinii asta daca esti un fan al ascultatului muzicii la volum maxim, sunetul fiind la fel de clar si de calitate.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un sistem audio nu foarte scump destul de bine dotat tehnic avand caracteristici audio decente la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *