Cuptor incorporabil retro Gorenje BO53CLI un pret foarte bun

       Cuptorul incorporabil Gorenje BO53CLI este alegerea perfecta daca iti doresti in dispozitiv performant special proiectat sa se incadreze intr-o bucatarie cu aspect rustic.        

        Ca aspect exterior are un finisaj de email intr-o nuanta beige, avand forme ce evoca un cuptor traditional de la tara iar plita avand formatul unei masini pe lemne ce evoca sentimentul  placut al unei bucatari confortabile. Manerul usi cuptorului are o nuanta aurie (avena). Usa cuptorului este din email cu geam triplu special, cu iluminare interioara ce ofera o buna vizibilitate la interior. Usa de acces la interior este bine izolata termic fiind eficienta din punct de vedere  energetic COOL DOORS (CD) si este prevazuta si cu garnitura de etansare.

         Timerul are aspectul unui ceas vechi cu cifre si limbi metalice, dar de fapt este un sistem de control digital unde putem alege timpul  de gatire si pe deasupra putem programa cuptorul sa porneasca prepararea retetelor la o anumita ora aleasa de noi.

         Acest model este un castig pentru bucataria ta, pentru sanatatea si confortul tau datorita tehnologiilor de ultima generatie cu care este dotat.

        Acesta este eficient si din punct de vedere energetic fiind incadrat in clasa de consum A, nu este mare si are un volum de 67 litri cu un consum de 0,87 Kwh in programul de functionare conventionala si 0,79 Kwh in modul de functionare prin ventilare. Aparatul pe langa rezistenta de coacere inferioara detine si rezistenta de coacere superioara (grill) ce contribuie la rumenirea produselor alimentare.

        Acest cuptor vine cu urmatoarele imbunatatiri: Turbo Grill (aceasta functie este perfecta pentru prajirea pe gratar a feliilor groase de carne), grill ( aceasta functie este folosita pentru a praji pe gratar sau pentru a gratina alimente precum carnea, pestele si legumele), Aqua Clean (aceasta functie consta prin introducerea unei cantitati de o jumatate de litru de apa in tava, aburul generat va înmuia murdăria de pe peretii cuptorului. După o jumătate de oră veti putea curăta foarte usor interiorul cuptorului cu o cârpă uscată).

       Nu ocupa nici foarte mult spatiu avand urmatoarele dimensiuni: 59,5 x 59,5 x 56,4 cm.

Recomandare:

          Designul elegant prin forma sa specifica dar si performantele la nivel inalt recomanda aceast cuptor incorporabil ca fiind o achizitie de succes: Verifica oferta pret

          Primesti 2 ani garantie iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

         Daca ai noroc, zilele aceastea il poti achizitiona chiar mai ieftin, aceasta fiind inclusa in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount destul de semnificativVerifica pret redus

Cuptor incorporabil retro Gorenje BO53CLI, Electric, Multifunctional, Grill, Timer, Clasa A, Bej