Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN15212 pret si specificatii tehnice

  • de

       Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN15212  este exact ceea ce iti trebuie pentru acasa, perfect incorporabila in mobila de bucatarie aceasta se va integra perfect acolo unde o vei instala. Detaliile tehnice, functiile si programele din dotare o recomanda ca fiind alegerea perfecta.

       Un lucru important in alegerea unei masini de spalat vase este cel legat de capacitatea de spalare vase, acest model fiind unul foarte spatios cu o capacitate de pana la 12 seturi. De retinut este si faptul ca aceasta este eficienta si din punct de vedere al consumului energetic fiind incadrata in clasa de consum A+ cu un consum anual estimat la 290 kW. 

       Este prevazuta si cu panou de comanda ultramodern cu LCD care iti va furniza informatiile necesare cu privire la programele de lucru precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de spalare.

       Programele de spalat vase 5 la numar vor acoperi majoritatea necesitatilor de care vei avea nevoie printre care: program intensiv (folosit la temperaturi ridicate de pana la 70 grade Celsius pentru pete si grasimi greu de indepartat), Clean & Shine, Mini 30 – recomandat in cazul canilor si paharelor in doar 30 de minute, Quick Clean – program ce asigura performante exceptionale, in clasa A, la spalarea unui volum sporit de vase intr-un timp foarte scurt.

        Cu optiunea incarcare la jumatate vei putea spala mai putine vase intr-un timp mult mai scurt si cu un consum redus.

        In modul de functionare „All in One” vei putea folosi pentru spalatul vaselor in locul detergentului de vase detergent sub forma de tablete mult mai eficient datorita actiunii mult mai bune in cazul vaselor cu murdarie greu de scos. 

     Cu aceasta poti spala pe langa vesela chiar si sticle sau pahare sau furculite linguri si cutite datorita compartimentelor speciale create in acest sens. Totul este foarte bine gandit de la tehnologii pana la elemente de design fapt ceea ce certifica calitatea de care da dovada.

Recomandare:

          Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *