Cuptor incorporabil Gorenje BO635E11B pret si specificatii tehnice

  • de

       Cuptorul incorporabil Gorenje BO635E11B face parte din noua generatie de produse electrocasnice ce se potriveste extraordinar cu stilul de viata al majoritatii persoanelor active din lume. Acest model face parte din clasa CUPTOARE MULTIFUNCTIONALE ce combina rezultatele a mai multor elemente de incalzire si ale ventilatorului.

       Aparatul are un  design ultra modern, materiale din care este construit sunt de foarte buna calitate iar pretul este unul convenabil. Design-ul este  potrivit pentru un produs de ultima generatie.

       Panoul de comanda dotat cu afisaj LED iti va indica temperatura din interior, principalele functii ce pot fi setate in cadrul programelor de gatit precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu complet de gatire. 

       Cuptorul incorporabil Gorenje BO635E11B este unul electric, eficient si din punct de vedere energetic fiind incadrat in clasa de consum A, cu un consum energetic de 0,92 Kw/h ciclu de gatire. Aparatul are o capacitate de gatire de pana la 67 Kg si este dotat cu 9 functii de gatire printre care: Grill, Timer, incalzire rapida, iluminare interioara, convectie aer fierbinte, functie decongelare incalzire inferioara si superioara etc.

       Gorenje BO635E11B este un cuptor incorporabil electric foarte cautat datorita capacitati mari de gatire de 67 de litri cu 5 nivele de coacere recomandat familiilor numeroase avand suficiente functii de gatit pentru a va pune in valoare toate abilitatile de gatit.

       Acest cuptor vine cu urmatoarele imbunatatiri: Incalzire Rapida – (acesta se va incalzi foarte rapid atingand la interior temperatura de 200 de grade in doar 6 min intr-un timp foarte scurt), Functie Decongelare – ( o functie speciala pentru a putea pregati o varietate mare de produse chiar si a unor produse congelate fara a mai astepta dezghetarea acestora), Grill cu suprafata mare, Soft Closing (inchiderea amortizata a usii), Blocare acces copii. Usa are 2 straturi de geam special termorezistent cu efect de oglinda si sistem (usa rece ventilata).

         Gorenje este echipat cu o functie suplimentara AQUA CLEAN – care prin actionarea acesteia in prezenta unei cantitati de jumatate de litru de apa aburul generat va inmuia murdaria de pe pereti cuptorului. Dupa o jumatate de ora cu o carpa uscata se va putea curata foarte usor interiorul cuptorului.  Accesoriile din dotare se compun din: 2 tavi de coacere si un gratar de sarma

        Nu ocupa nici foarte mult spatiu avand urmatoarele dimensiuni: 59,9 x 59,9 x 54,7 cm.

Recomandare:

          Designul elegant prin forma sa specifica dar si performantele la nivel inalt recomanda aceast cuptor incorporabil ca fiind o achizitie de succes: Verifica oferta pret

          Primesti 5 ani garantie iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

         Daca ai noroc, zilele aceastea il poti achizitiona chiar mai ieftin, aceasta fiind inclusa in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount destul de semnificativVerifica pret redus

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *