Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 6610 TB pret si specificatii tehnice

  • de

       Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 6610 TB este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie, totul la un pret foarte bun. Acesta arata foarte bine si la exterior unde materialele de buna calitate din inox si culoarea gri metalizat fac referire la un dispozitiv performant, modern din clasa premium.

      Panoul de comanda dotat cu afisaj LED iti va indica temperatura din interior, principalele functii ce pot fi setate in cadrul programelor de gatit precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu complet de gatire.

      Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 6610 TB este unul electric, eficient iar din punct de vedere energetic fiind incadrat in clasa de consum A+, cu un consum energetic de 0,91 Kw/h ciclu de gatire. Aparatul are o capacitate de gatire de pana la 73 Kg si este dotat cu 8 functii de gatire printre care: Grill, Timer, incalzire rapida, iluminare interioara treapta pentru pizza etc.

       Functia Turbo Grill foloseste de curentii calzi antrenati de ventilatorul din interior pentru a grabi astfel procesul de prepararea, carnea fiind patrunsa mult mai bine fata de un grill conventional. Nu va trebui sa stai mereu cu ochii pe ceas deoarece timerul cu functie avertizare va opri automat functionarea cuptorului la ora stabilita de tine.

       Acest model este un castig pentru bucataria ta, atat pentru sanatate pentru confortul tau datorita tehnologiei cu care este realizat. Pe langa acestea aveti la dispozitie si o functie speciala pentru a putea pregati o varietate mare de produse chiar si a unor produse congelate fara a mai astepta dezghetarea acestora.

      Tehnologia al 6-lea simt consta in adaptarea automata a intensitatii de incalzire precum si a duratei procesului de gatit, in functie de tipul de produs preparat, gratie senzorilor inteligenti ce  monitorizeaza in permanenta energia absorbita de alimente.  Acest cuptor vine cu urmatoarele imbunatatiri: Ready 2 Cook (functie care permite obtinerea de economii de pana la 25% din timpul de preparare si pana la 20% energie), Cook 3 (presupune gatirea simultana pe 3 nivele a trei feluri diferite de mancare), Soft Closing (inchiderea amortizata a usii), blocare acces copii.

     Accesoriile din dotare se compun din: o tava de coacere si ghidaje telescopice cuptor.

Recomandare:

         Analizand caracteristicile cu care este prevazut dar si faptul ca poate veni ca si parte componenta a unui pachet cu plita incorporabila pretul de achizitie este unul bun: Verifica oferta pret

       Primesti 4 ani garantie iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

       Daca ai noroc, zilele aceastea il poti achizitiona chiar mai ieftin, aceasta fiind inclusa in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount destul de semnificativVerifica pret redus

Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 6610 TB, Electric, 73 l, Multifunctional, Clasa A+, 8 functii, Negru

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *