Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 567/IX/0 pret si specificatii tehnice

  • de

      Acest aparat are un design caracterizat prin linii regulate si un maner dreptunghiular din otel inoxidabil. Panoul de comanda prezinta doua butoane rotative care indeplinesc functiile de: selector de programe, si termostat setare temperatura. Timerul cu actionare tactila dispune de un ecran mare LCD de dimensiuni generoase pozitionat frontal care ne arata diverse informatii respectiv cele 9 functii de gatit precum si timpul ramas pana cand alimentele gatite in interior sunt gata preparate.

      Acest model este un castig pentru bucataria ta, pentru sanatate si confortul tau datorita tehnologiei cu care este realizat. Consumul energetic pe care acest cuptor il are nu este mare, la un volum de 60 litri consuma 0,79Kw/h avand o temperatura in cuptor de 200 grade Celsius. Aparatul pe langa rezistenta de coacere inferioara detine si rezistenta de coacere superioara (grill) ce contribuie la rumenirea produselor alimentare.

      Cuptorul este dotat cu un ventilator ce produce o racire tangentiala atat a carcasei aparatului cat si a geamului dublu.  Materialul de calitate din care este construita carcasa respectiv inox antianprenta Silver Ice ii va oferi acestuia o fiabilitate de lunga durata si o eleganta aparte .

      Cele 9 functii ale cuptorului permite utilizatorului o gama diversificata de moduri de preparare, practic se poate prepara orice reteta.

      Alte accesorii care le primesti impreuna cu cuptorul asunt: un gratar si 2 tavi de coacere. Dupa terminarea ciclului de coacere si racire curatarea aparatului se face manual.

      Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 567/IX/0 va care face minuni in orice bucatarie!  raportul calitate-pret este excelent, de aceea il recomand cu toata increderea si altor persoane care sunt in cautarea unui astfel de model multifunctional cu o garantie comerciala de 2 ani.

Recomandare:

          Designul elegant prin forma sa specifica dar si performantele la nivel inalt recomanda aceast cuptor incorporabil ca fiind o achizitie de succes: Verifica oferta pret

          Primesti 2 ani garantie iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

         Daca ai noroc, zilele aceastea il poti achizitiona chiar mai ieftin, aceasta fiind inclusa in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount destul de semnificativVerifica pret redus

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *