Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 6610 IXL pret si specificatii tehnice

         In ultima vreme cuptoarele incorporabile incep sa prinda din ce in ce mai bine si in bucatariile romanilor iar astazi putem spune deja ca sunt printre cele mai cautate. Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 6610 IXL este si el printre acestea, un dispozitiv electric cu o capacitate mare de gatire de pana la 73 de litri avand 5 nivele distincte de coacere. 

         Are o dimensiune impresionanta fiind ideal in cazul in care doresti sa gatesti pentru o familie mai numeroasa sau atunci cand ai oaspeti acasa. Aparatul, va putea înlocui cu succes vechiul cuptor de la aragaz si vei simti imediat diferenta de calitate din procesul de coacere. Preparatele tale vor fi gătite mereu la un nivel optim, fără a te mai confrunta vreodată cu mâncăruri arse sau coapte prea putin si nu in ultimul rand de mai mult timp liber si pentru alte activitati.

      Whirlpool AKZM 6610 IXL este un produs ce se incadreaza la un inalt standard de energie respectiv clasa A-20%  avand un consum de energie la gatit conventional de 0,89 Kw/h. Designul acestuia este unul de top, adăugând o notă de elegantă în orice bucătărie, dispunand de patru actionari cu butoane push-up pentru functiile: program de gatire in numar de 15, timer (regleaza timpul de gatire) si setare temperatura de lucru. Acest cuptor vine cu urmatoarele imbunatatiri: Grill (aceasta functie este perfecta pentru prajirea pe gratar a feliilor groase de carne), Decongelare (functie cu temperatura joasa ce permite dezghetarea alimentelor congelate), iluminare interioara, incalzire rapida, treapta pentru pizza etc.

        Alte imbunatatiri prezente in dotarile acestuia sunt: : Ready 2 Cook (functie ce permite obtinerea de economii de pana la 25% din timpul de preparare si pana la 20% energie), Cook 3 (presupune gatirea simultana pe 3 nivele a trei feluri diferite de mancare), Soft Closing (inchiderea amortizata a usii), blocare acces copii.

       Cuptorul este construit in mare parte din inox, fiind în acelasi timp usor de întretinut, dar si rezistent. Usa cuptorului este prevazut cu un geam dublu termorezistent cu iluminare interioara avand o buna vizibilitate. Aparatul are dimensiunile de 59.5 x 59.5 x 56.4 cm, fiind perfect încorporabil si putând fi plasat atât într-un corp inferior din mobila de bucătărie, cât si într-un spatiu superior din cadrul acesteia, deasupra blatului.

       Dupa terminarea ciclului de coacere, racirea si curatarea aparatului se face manual foarte usor datorita tehnologiei revolutionare iXelium. Curatarea cuptorului este rapida si usoara actionandu-se in acest sens cu o simpla carpa sau burete.

Recomandare:

          Designul elegant prin forma sa specifica dar si performantele la nivel inalt recomanda aceast cuptor incorporabil ca fiind o achizitie de succes: Verifica oferta pret

          Primesti 4 ani garantie iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

         Daca ai noroc, zilele aceastea il poti achizitiona chiar mai ieftin, aceasta fiind inclusa in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus