Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 6540 IXL pret si specificatii tehnice

  • de

       Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 6540 IXL are un numar impresionant de functii si un design ultra modern fiind folosite preponderent materiale de foarte buna calitate iar pretul este unul convenabil.

        Design-ul este unul potrivit pentru un produs de ultima generatie. Display-ul LCD de dimensiuni generoase pozitionat frontal impreuna cu controlul electronic de actionare tip push-up fac ca acest aparat din seria Cube Fusion sa arate exceptional.  

        Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 6540 IXL este alimentat electric,ce ii confera un plus de siguranta si coacerea completa si uniforma a preparatelor. Capacitatea cuptorului este 73 de litri cu 5 nivele de coacere , 3 rezistente electrice de coacere (in partea superioara, inferioara si inelara in jurul ventilatorului pe peretele din spate) suficienta oricarei operatiuni culinare. Cuptorul mai este dotat si cu un ventilator de racire care nu se vede. TIMERUL este folosit pentru a controla durata de preparare a alimentelor.

        Whirlpool AKZM 6540 IXL este un produs ce se incadreaza in cel mai inalt standard de energie, anume clasa A-20%.   Acest cuptor vine cu urmatoarele imbunatatiri: carcasa este construita din otel inox ixelium care e un material nou  in sensul ca nu se inegreste, geamul de protectie este compus din trei straturi, are sistem usa rece si blocare acces functii butoane pentru copii. Accesoriile din dotare se compun din: tava de coacere si gratar combi . Pe partea de specificatii acest model se poate lauda cu 15 functii, motiv pentru care acest aparat e considerat ca fiind multifunctional. Aparatul are urmatoarele functii: Ready 2 Cook (functie care permite obtinerea de economii de pana la 25% din timpul de preparare si pana la 20% energie), Maxi Cooking (aceasta functie  face ca alimentele sa fie mai crocante),Turbo Grill (aceasta functie este perfecta pentru prajirea pe gratar a feliilor groase de carne),Cook 3 (presupune gatirea simultana pe 3 nivele a trei feluri diferite de mancare), functionare in regim Eco, indicator caldura reziduala, blocare acces copii.

      Usa are 3 straturi de geam special termorezistent cu efect de oglinda si sistem (usa rece ventilata). Ca dotari suplimentare aparatul mai are: grill rabatabil, termostat de siguranta si cooking shart. Dimensiunile cuptorului sunt urmatoare in cm. 59,5×59,5×56,4.

Recomandare:

        Whirlpool AKZM 6540 IXL este asadar un cuptor incorporabil foarte calitativ, performant si bine dotat. Avand in vedere toate aspecte, va recomand cu incredere sa-l achizitionati, fiind o investitie foarte avantajoasa mai ales ca vine si cu o garantie comerciala de 4 ani: Verifica oferta pret 

        Daca ai noroc, zilele aceastea il poti achizitiona chiar mai ieftin, aceasta fiind inclusa in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *