Sari la conținut

Cuptor incorporabil Whirlpool AKZ 6230 NB pret si specificatii tehnice

  • de

        In ultimul timp am observat ca din ce in ce mai multi romani apeleaza la cuptoarele incorporabile datorita performantelor mult mai bune fata de aragazele clasice, dar si ca aspect. Cuptor incorporabil Whirlpool AKZ 6230 NB este pe departe unul dintre dintre cele mai bune in acest sens reusind sa impresioneze inca de la prima utilizare atat prin performante cat si aspect. Sticla neaga de pe suprafata frontala accentueaza ideea de produs premium reusind sa schimbe in sensul bun estetica bucatariei tale.

      Cuptor electric Whirlpool AKZ 6230 NB este o optiune de luat in seama avand un design potrivit pentru un produs de ultima generatie. Afisajul LCD de dimensiuni generoase impreuna cu controlul electronic de tip touch inlocuiesc cu brio clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate.

      Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ 6230 NB este alimentat electric, este economic si confera un plus de siguranta la coacerea completa si uniforma a preparatelor. Capacitatea cuptorului este 65 de litri suficienta insa oricarei operatiuni culinare.

      Whirlpool AKZ 6230 NB este un produs ce se incadreaza in cel mai inalt standard de energie si anume clasa A+ cu un consum de energie de 0,85Kw/h.  Tehnologia al 6-lea simt cu care acesta este dotat consta in adaptarea automata a intensitatii de incalzire precum si a duratei procesului de gatit, in functie de tipul de produs preparat, gratie senzorilor inteligenti ce monitorizeaza in permanenta energia absorbita de alimente.

     Pe partea de specificatii acest model se poate lauda cu 16 functii, motiv pentru care acest aparat e considerat ca fiind multifunctional. Functia de autocuratare catalitica presupune o captuseala catalitica speciala a interiorului cuptorului, care absoarbe grasimea si mizeria, dupa care o arde la o temperatura foarte mare. Astfel, interiorul se mentine impecabil de fiecare data. 

      Acest cuptor vine cu urmatoarele imbunatatiri: Ready 2 Cook (functie care permite obtinerea de economii de pana la 25% din timpul de preparare si pana la 20% energie), Maxi Cooking (aceasta functie  face ca alimentele sa fie mai crocante), Turbo Grill (aceasta functie este perfecta pentru prajirea pe gratar a feliilor groase de carne), Cook 3 (presupune gatirea simultana pe 3 nivele a trei feluri diferite de mancare), Soft Closing (inchiderea amortizata a usii).

     Alte accesorii din dotarea cuptorului sunt: 2 tavi de coacere, 1 gratar si ghidaje telescopice cuptor.

Recomandare:

          Designul elegant prin forma sa specifica dar si performantele la nivel inalt recomanda aceast cuptor incorporabil ca fiind o achizitie de succes: Verifica oferta pret

          Primesti 2 ani garantie iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

         Daca ai noroc, zilele aceastea il poti achizitiona chiar mai ieftin, aceasta fiind inclusa in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount destul de semnificativVerifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *