Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool WTLS70812 pret si specificatii tehnice

  • de

      Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool WTLS70812 6th Sense Colours este alegerea perfecta, fiind o masina cu incarcare verticala iti va fi mult mai comoda la manevrarea rufelor dar si mult mai rezistenta deoarece usa de acces este mult mai putin solicitata fata de un model cu deschidere frontala. Designul este ultramodern fiind echipata atat cu panoul de comanda cu display LCD iar materialele folosite sunt unele de cea mai buna calitate.

      WTLS70812 este o masina de spalat cu incarcare verticala avand o capacitate maxima de stocare rufe de pana la 7 Kg si o viteza de centrifugare de pana in 1200 rpm. Dimensiunile mici si aspectul slim o recomanda ca fiind ideala pentru apartamentele mici sau acolo unde spatiul de depozitare nu este unul tocmai foarte generos.

      Programele de spalare 15 la numar sunt exact ceea ce iti trebuie pentru un spalat cat mai eficient indiferent de tipul de tesatura: program rapid, prespalare, bumbac, lana, sintetice, delicate, clatire intensiva etc. Selectand programul de spalare rapid spalatul hainelor devine o simpla formalitatea acestea fiind gata spalate in maxim 30 de minute. Vei putea obtine performante optime chiar si atunci cand vei spala la o temperatura mai joasa si vei face astfel economii la energie de pana la 40%. De altfel masina de spalat este una foarte economica fiind incadrata in clasa de consum superioara A+++ fiind economica dar si eficienta in acelasi timp.

     Programele cu „Al 6-lea Simt” vor optimiza de fiecare data modul in care hainele tale sunt spalate atat pe partea de temperatura cat si al culorilor astfel: culori inchise – protejeaza negrul si culorile inchise, culori deschise – spala perfect orice culoare fara risc de transfer a culorilor intre rufe si program Mixt – optimizeaza spalarea la mixul de rufe.

       Aceasta sta bine si la capitolul sisteme de siguranta fiind dotata cu sistem siguranta impotriva copiilor ce blocheaza in mod automat functiile butoanelor evitandu-se astfel aparitia unor accidente. 

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea 0 poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *