Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 235/IX/05 pret si specificatii tehnice

  • de

       Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 235 are un design elegant, indispensabil în orice bucătărie si este construit din materiale de foarte buna calitate. Il poti achiztiona la pachet impreuna cu plita incorporabila Piano Whirlpool 351 pentru a beneficia astfel de toate functionalitatile lui.

      Panoul de comanda este prevazut cu trei butoane clasice care indeplinesc functiile de: selector de programe, timer si termostat. Acesta este real castig pentru bucataria ta, pentru sanatate dar si pentru confortul oferit datorita multitudinii de tehnologii de ultima generatie cu care este prevazut.

      Aparatul are 6 moduri de încălzire si distributie a energiei termice care contribuie la realizarea a diferite feluri de mancare fara a pierde gustul si calitătile utile ale produselor. Pe langa acestea aveti la dispozitie si o functie speciala pentru a putea pregati o varietate mare de produse chiar si a unor produse congelate fara a mai astepta dezghetarea. 

     Cu functia grătar si turbogrill cuptorul Whirlpool AKP 235 IX găteste carnea in asa fel încât să nu existe diferente notabile fata de gătitul în aer liber la un gratar traditional, alimentele fiind crocante la exterior moi si suculente la interior.

      Aparatul are un auto timer special care va monitoriza timpul de preparare pentru o masa gata perfecta. Consumul energetic pe care acest cuptor il are nu este mare fiind incadrat in clasa energetica superioara A (0.65 Kw/h).

     Are un volum de aproximativ 52 litri fiind suficient de mare pentru a gatit la interior o masa indestulata pentru tine si familia ta. Programele de gatit 6 la numar vor acoperi o gama larga de necesitati de care poti avea din partea unui astfel de dispozitiv si anume: rezistenta coacere interioara (functie grill), functie dezghetare, ventilator, iluminare interioara, preincalzire etc.

      Aparatul pe langa rezistenta de coacere inferioara detine si rezistenta de coacere superioara (grill) ce contribuie la rumenirea produselor alimentare. Cuptorul este dotat cu un ventilator care nu se vede ce produce o racire tangentiala atat a carcasei aparatului cat si a geamului dublu.  Materialul din care este construita carcasa este din inox antianprenta de culoare argintie.

     Alte accesorii din dotarea cuptorului sunt: un gratar combi si o tava de coacere. Dupa terminarea ciclului de coacere si racire curatarea aparatului se face catalitic. Functia de autocuratare catalitica presupune o captuseala catalitica speciala a interiorului cuptorului, care absoarbe grasimea si mizeria, dupa care o arde la o temperatura foarte mare. Astfel, interiorul se mentine impecabil de fiecare data.

 Recomandare:

        Designul elegant prin forma sa specifica dar si performantele la nivel inalt recomanda aceast cuptor incorporabil ca fiind o achizitie de succes: Verifica oferta pret

        Primesti 4 ani garantie iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

         Daca ai noroc, zilele aceastea il poti achizitiona chiar mai ieftin, aceasta fiind inclusa in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount destul de semnificativVerifica pret redus

Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 235/IX/05, electric, grill, A, inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *