Combina frigorifica Arctic ANK366NFX+ pret si specificatii tehnice

        Combina frigorifica Arctic ANK366NFX+ este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv frigorific de capacitate mare, No Frost, cu sistem antibacterian si disponibil la un pret accesibil. Lansata pe piata anul acesta este inzestrata cu cele mai noi functii si tehnologii din domeniu. Din punct de vedere al aspectului, combina frigorifica Arctic ANK366NFX+ are un design modern de culoare argintie specific materialelor de calitate din care este construita si anume inox si este dotata si acu afisaj LCD prin intermediul caruia vei putea seta temperatura dorita in cele doua compartimente. Nu ocupa nici prea mult spatiu si poate fi integrata cu usurinta chiar si acolo unde spatiu este restrans fiind caracterizata de urmatoarele deimensiuni 201 x 59.5 x 60 cm.

        Are un volum de 321 litri care este impartit intre cele doua compatrimente separate, frigiderul pozitionat in zona superioara iar jos congelatorul.

        Frigiderul pozitionat in zona superioara are o capacitate de 231 litri fiind impartit ca spatiu pe 3 nivele de rafturi ajustabile din sticla de diferite dimensiuni. In dreptul fiecarui nivel in parte, pe usa frigiderului gasim mai multi suporti iar ultimul compartiment de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor la temperaturi pozitive perfecte pentru a putea fi conservate in conditii proprice. Iluminatul LED ofera o lumina mult mai puternica fata de alte dispozitive frigorifice de acest tip si un consum energetic de 7 ori mai mic.

        De retinut este si faptul ca usile de acces sunt prevazute cu garnituri antibacteriene gata sa retina bacteriile care pot forma mucegai la interior sau sa altereze alimentele.

        Combina frigorifica Arctic ANK366NFX+ beneficiaza de numeroase functii cum ar fi: Eco Frost Free (sistem de congelare rapida), Eco Dual Balance (previne amestecarea mirosurilor in compartimentele din interior), Eco Breeze (sistem ce prelungeste timpul de conservare al alimentelor), Eco Fresh (prezent in compartimentul cu temperatura in jurul valorii de 0 grade pentru produsele perisabile precum carnea cruda si lactatele). Arctic ANK366NFX+ este prevazuta si cu functia EcoBuzz, astfel atunci cand uitati o usa deschisa, va va anunta acustic pana cand reveniti si o inchideti. 

Recomandare:

          Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici