Lada frigorifica Arctic O29+ pret si specificatii tehnice

        Lada frigorifica Arctic O29+ este alegerea potrivita daca iti doresti un dispozitiv frigorific de capacitate mare capabil de performante termice optime indiferent de temperatura de afara.

       Arctic O29+ este o lada frigorifica de capacitate mare ce are un volum net de 284 litri foarte eficienta si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A+. Interiorul este luminat, aceasta fiind prevazuta cu o lampa de tip LED. Alimentele vor putea fi pozitionate in spatiul din interior in cele 3 cosuri de sarma si tavite separatoare intre compartimente.Usa de acces la interior este prevazuta cu un sistem de tip yala ce va asigura ca aceasta sa nu se deschida accidental.

       Lada frigorifica se remarca prin capacitatea destul de mare de congelare de pana la 17 Kg in 24 de ore. Deasemenea in cazul in care apar probleme cu energia electrica, aceasta are o autonomie pana se dezgheata complet de pana la 67 de ore. Sistemul de dezghetare al lazii frigorifice este manual astfel ca periodic va trebui sa il dezghetati in totalitate.

Recomandare:

           Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici