Televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung 65JS9500 pret si specificatii tehnice

        Televizorul SUHD Curbat Smart 3D Samsung 65JS9500 avand superb ecran de dimensiune 163 cm este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv nou performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie. Lansat in 2015 acesta va fi cu siguranta punctul de atractie al casei dumneavoastra in special prin intermediul ecranului gigant care va fi capabil sa redea imagini de cea mai buna calitate foarte apropiate de realitate experienta fiind asemanatoare cu cea de la cinema.

        Performantele tehnice precum si procesarea imaginilor in milioane de culori va fi asigurata de procesorul Octa Core. Practic vei putea accesa materiale video dar si aplicatii in 1-2 secunde ceea ce inseamna mult daca e sa privim dispozitivele smart prezente pe piata pana acum.

        Display-ul de foarte buna calitate este capabil sa redea imagini la rezolutii superioare SUHD,  imaginile fiind exprimate foarte vii de o claritate exceptionala fara distorsiuni. Desi poate parea destul de mare la prima vedere, forma usor curbata ii mai atenueaza din dimensiunile foarte mari, acesta fiind potrivit chiar si in cazul unui apartament. Ecranul de 163 cm cu o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli iti va garanta prin intermediul celor 8 milioane de pixeli si a celor 27 de puncte de ajustare a culorii imagini foarte clare apropiate de cele din realitate. Este capabil sa redea chiar si imagini in format 3D iar un lucru care mi-a captivat atentia o reprezinta functia de transformare imagini 2D al semnalului de la distribuitorului de cablu in imagini 3D bineinteles ca nu cu aceiasi precizie ca in cazul celor special realizate in scopul redarii 3D.

         Imaginea de o claritate impecabila este datorata multitudinii de sisteme de corectare si procesare a imagini din dotare printre care: Ultra Clear Panel, UHD Upscaling, Mega Contrast, Micro Dimming UHD, Auto Depth Enhancer etc. Tehnologia Nano Crystal va amplifica stralucirea culorilor si profunzimea acestora totul fiind aproximat la detalii apropiate de imaginea reala. Tehnologia de redare a cadrelor in miscare Auto Motion Plus imbunatateste in 4 etape calitatea transmisiunilor Tv si a filmelor convertind o sursa cu continut rezolutie redusa la un nivel care este la fel de apropiat ca cel UHD.

          Sistemul audio integrat format din doua boxe stereo de putere 60 W vor oferi un sunet excelent de o calitate foarte buna, bass puternic si clar. Acesta este compatibil cu Dolby Sound, DTS Studio Sound si DTS Premium Sound 5.1 specific pentru sistemele de tip home cinema.

         Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 4 porturi HDMI, port component, 3 porturi USB 2.0, minijack pentru casti, slot CI+ si iesire audio digitala.  Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

         Procesorul puternic Octa Core va oferi performantele de care ai nevoie pentru a rula cele mai complexe aplicatii tv in interfata Smart a acestuia. Vei observa imediat diferenta prin rapiditatea crescuta in multitasking prin comutarea imediata intre aplicatii si continut web. Selectand modul Smart vei gasi o multitudine de aplicatii preinstalate precum si un App Store de unde sa descarci altele pe baza unui cont configurat. Vine preinstalat cu aplicatii web native, suporta conexiuni cu alte dispozitive mobile sau tableta de tip Smart, DLNA, si internet prin Wi-Fi. Te poti conecta cu diverse dispozitive cu Android la acesta sau invers si astfel reda c0ntinut la rezolutii superioare.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior UHD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

         Primesti gratuit si o tastatura wireless cadou daca il comanzi de aici