Laptop Lenovo IdeaPad Z50-75 pret si specificatii tehnice

  • de

           Laptopul Lenovo IdeaPad Z50-75 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv bine dotat din punct de vedere tehnic la toate capitolele disponibil la un pret mai mult decat accesibil.

          Arata bine si ca design, un lucru esential in filosofia celor de la Lenovo care pun accent de fiecare data pe acest aspect prin modul in care va interactiona cu utilizatorul de rand. Tastatura are un set de taste bine definite, mari ca dimensiune perfect atat pentru gaming acolo unde este cazul dar si pentru munca de birou sau in cazul celor care il vor folosi intens la tehnoredactare. TouchPad-ul este responsive si ofera suport multitouch astfel ca iti va fi usor sa navighezi si sa faci diferite operatiuni in doar 2-3 miscari.

         Carcasa este construita dintr-un plastic de calitate, rezistent care nu retine amprentele si ii da acestuia un aspect placut lucru specific la mai toate laptopurile sub brand Lenovo.

         Display-ul are o diagonala de 15.6 inchi si suporta rezolutii Full HD avand 1920 x 1080 pixeli. O caracteristica speciala a a display-ului este functia Glare ce il face pe acesta sa nu luceasca atunci cand este expus la luminozitate puternica fapt ceea ce ii permite sa aiba un unghi de vizibilitate destul de generos.

        Puterea de procesare este data de procesorul cu 4 nuclee AMD Quad Core FX-7500 tactat la o frecventa de 2.1 Ghz ce poate ajunge chiar si la 3.3 Ghz in modul Turbo Boost. Memoria RAM de 4 Gb va fi mai mult decat suficienta pentru o utilizare obisnuita(internet/filme si jocuri). Aceasta poate fi upgradata pana la 8 Gb avand doar un slot ocupat din cele doua disponibile.  Spatiul de stocare pe HDD de 1 Tb este mai mult decat suficient pentru activitatile unui utilizator obisnuit.

        Din punct de vedere grafic, acesta este dotat cu o placa video dedicata de la AMD Radeon R7 M255 de 2 Gb. Astfel vei putea rula pe laptop si jocuri care nu necesita performante grafice superioare. 

       Laptopul este echipat cu un acumulator cu 4 celule, acesta va oferi o autonomie de lucru ce va depasi cu usurinta pragul de 4 ore.
       Din punct de vedere al conectivitatii laptopul dispune de Wi-Fi, bluetooth, cititor card, doua porturi USB 2.0 si unul 3.0, iesire HDMI, camera web foarte utila in cazul in care folositi retelele de comunicatie Skype sau messenger, iesire VGA, etc.
        Din testele pe care le-am facut a reiesit faptul ca acesta duce foarte bine majoritatea aplicatiilor de Windows si poate fi folosit chiar si in grafica cu limitarile de rigoare. Daca esti un gamer de ocazie sunt mai mult decat acceptabile performantele placii video, ducand in mare parte cam tot ce e nou acum pe piata iar daca mergi si pe varianta cu 8 Gb de RAM la bord nu va avea rival.

Recomandare:

   Laptopul Lenovo IdeaPad Z50-75 este solutia ideala daca iti doresti un dispozitiv performant care sa exceleze la mai toate capitolele totul la un pret decent: Verifica oferta pret

        Deasemenea zilele acestea il puteti gasi la un pret redus, acesta face parte dintr-o campanie de reduceri avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

        Garantia oferita este de 24 de luni iar transportul este gratuit in cazul comenzilor online de aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *