Lada frigorifica Beko HS23753 pret si specificatii tehnice

  • de

      Lada frigorifica Beko HS23753 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv compact de dimensiuni medii dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie care sa faca fata cu brio conditiilor de temperatura din mediul exterior indiferent de anotimp. Acum ca vine si sezonul sarbatorilor de iarna fiecare dintre noi se gandeste sa cumpere mai multe alimente din timp pentru a evita agomeratia din marile magazine dar si preturile mult mai mari si de aceea aici intervine nevoia de a avea o lada frigorifica.

       O poti folosi chiar si in cazul in care detii in spatiu comercial fiind numai buna pentru a depozita diverse produse alimentare in conditii termice excelente.

       Din punct de vedere tehnic aceasta se prezinta destul de bine avand o capacitate mare de pana la 350 litri, eficienta si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A++. Usa de inchidere este prevazuta cu o garnitura tratata antibacterian pentru o inchidere cat mai ermetica si un transfer termic intre cele doua medii exterior interior minim.  Usa de inchidere este prevazuta cu un sistem de tip clips de prindere cu maner foarte eficient si bun izolator termic. Interiorul este iluminat cu un dispozitiv LED economic foarte util in special pe timp de noapte.

       Lada frigorifica Beko HS23753 dispune de patru cosuri de sarma pentru o pozitionare a alimentelor cat mai eficienta si comoda. 
        Lada frigorifica se remarca prin capacitatea destul de mare de congelare de pana la 17 Kg in 24 de ore. Deasemenea in cazul in care apar probleme cu energia electrica, aceasta are o atonomie pana se dezgheata complet de pana la 67 de ore.

        Sistemul de dezghetare al congelatorului este manual astfel ca periodic va trebui sa il dezghetati in totalitate.

Recomandare:

        Este o alegere excelenta prin prisma faptului este foarte bine dotata tehnic, este spatioasa si nici nu costa foarte mult: Verifica oferta pret

       Deasemena zilele acestea o poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, aceasta fiind inclusa in cea mai noua campanie de reduceri online avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

      Garantia oferita pentru acest produs este de 24 de luni iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *