Apple Watch cel mai complex smartwatch – pret si specificatii

  • de

       Desi ajunge cu greu pe piata din Romania, momentan doar prin intermediul unui singur magazin, Apple Watch este la mare cautare si in Romania. 

  Desi exista multi carcotasi atunci cand vine vorba de smartwatch-uri in ceea ce priveste utilitatea lor si autonomia destul de scazuta cei de la Apple demonteaza toate aceste lucruri venind cu un ceas inteligent care arata foarte bine ca aspect si promite destul de multe fata de alte modele deja existente pe piata.

       Daca pana acum era disponibil pe stoc doar in 2-3 versiuni la comanda, incepand de saptamana aceasta cel mai mare magazin de gadget-uri online a adus pe piata cam toate modelele lansate anul acesta cu mare fast. Deja am pus ochii pe doua dintre acestea care mi se par interesante atat ca aspect dar si ca pret: Vezi oferte ceasuri Apple.

        Cei de la Quickmobile sunt singuri distribuitori autorizati Apple din Romania care aduc in premiera Apple Watch. La inceput stocurile vor fi limitate asa ca sfatul meu e sa lansezi o comanda cat mai rapid. Toate preturile si modele disponibile pe stoc le gasesti mai jos:

                    Verifica preturi actualizate Apple Watch toate modelele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *