Masina de spalat rufe Arctic AFD7200A++ pret si specificatii tehnice

  • de

         Masina de spalat rufe Arctic AFD7200A++ este una dintre cele mai accesibile ca pret masini de spalat de pe la noi prin magazinele online si nu arata deloc rau ba chiar as putea spune ca este o afacere destul de buna. Cei de la Arctic au cautat sa faca o masina cat mai ieftina, lucru vizibil prin aspectul ei, materiale de calitate da dar designul nu impresioneaza prea mult fiind unul mai degraba clasic alb mat.
       Nu consuma nici foarte multa energie electrica fiind incadrata in clasa de consum A++ dat fiind capacitatea destul de mica de stocare rufe de aproximativ 7 Kg si numarul de rotatii pe minut estimat la 1200 rpm.
       Panoul de comanda este dotat cu display LCD va afisa principalele functii si caracteristici ale programelor in lucru precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu complet de spalare.
       Programele de spalare destul de numeroase vor acoperi o gama larga de necesitati printre care: program rapid 30 de minute, program bumbac, lana, sintetice, delicate, clatire etc. Te vei putea bucura de performante extraordinare din partea acesteia cu un consum redus de energie si apa curenta. In modul program stoarcere + evacuare aceasta va introduce inca un ciclu suplimentar pentru a te asigura ca pana si cele mai mici particule de detergent au fost eliminate din tesatura.
       Masina de spalat rufe Arctic AFD7200A++ este dotata cu mai multe functii si programe speciale printre care:

Aqua Safe – sistem special creat pentru reglarea automata a consumului de apa si controlul excesului de apa.
Eco Wash – Optiune de spalare cu apa rece eficient ce va duce la economisire energie cu pana la 80% (recomandat petelor nu foarte consistente)
Eco Heater – masina de spalat este prevazuta cu un strat de nichel consistent ce asigura o buna protectie la rugina si coroziune
Child Lock – functie care blocheaza automat comenzile panoului de comanda foarte utila atunci cand aveti prin jur copii mici
Amanare program – poti opri sau amana in orice moment programul de lucru

        Sistemul electronic de control al balansului va distribui uniform rufele in interior astfel ca vibratiile si zgomotul produs in timpul functionarii acesteia sa fie minim.

Recomandare:

          Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici
          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici
Masina de spalat rufe Arctic AFD7200A++, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A++

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *