Aragaz Beko CSG 62110 DX pret si specificatii tehnice

  • de

      Aragazul Beko CSG 62110 DX este exact ceea ce iti trebuie pentru bucataria ta, un aragaz performant gata sa raspunda celor mai exigente cerinte in materie de dotari tehnice. Nu ocupa nici prea mult spatiu reusind sa se integreze perfect si acolo unde spatiul este o problema: 85 cm inaltime, 60 cm latime si 60 cm adancime.

Plita situata in partea superioara este dotata cu 4 arzatoare toate de dimensiuni diferite (1 arzator mare, 2 de marime medie si unul mic). Totul este simplificat datorita sistemului cu aprindere electrica ce actioneaza imediat odata actionat din panoul de comanda frontal. De mentionat este si faptul ca acesta beneficiaza de siguranta flacara la plita si cuptor ce opreste automat alimentarea cu gaz in cazul intreruperii accidentale a flacarii in timpul functionarii.

      Cuptorul este cel care te va impresiona inca de la prima vedere. Deosebit de incapator, acesta are o capacitate de gatire de pana la 60 de litri. Acesta este alimentat pe gaz si dispune ca si plita de aprindere electrica. Acesta este prevazut cu functie grill si rotisor perfect pentru a pregati cele mai gustoase fripturi intr-un timp relativ scurt. Usa de acces este prevazuta cu un geam termoizolator ce permite un transfer minim de temperatura intre mediul intern cu cel exterior.

       Timer-ul incorporat in partea superioara langa butoane te va tine la curent cu timpul ramas pana cand alimentele pregatite sunt gata. Interiorul este luminat astfel ca puteti verifica cu usurinta in orice clipa stadiul in care se afla alimentele gatite fara a mai fi nevoie sa deschizi usa cuptorului.

 Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca doresti sa iti inlocuiesti vechiul aragaz cu unul nou, disponibil la un pret foarte bun in magazinele de specialitate: Verifica oferta pret


Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Aragaz Beko CSG 62110 DX, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Grill, Rotisor, Timer, 60 cm, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *