Masina de spalat rufe Arctic AFD6000A++ pret si specificatii tehnice

  • de

        Masina de spalat rufe Arctic AFD6000A++ este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv de spalat rufe performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie, totul la un pret foarte bun. Putem vorbi de o masina de spalat foarte buna, economica si eficienta dotata si cu display LCD pentru afisare functii active si timp ramas pana la incheierea unui ciclu de spalare complet. Nu ocupa nici prea mult spatiu avand un aspect slim datorita dimensiunilor robuste: 84 x 60 x 47.

       Masina de spalat cu incarcare frontala Arctic AFD6000A++ are o viteza de rotatie de 1000 rpm si face parte din clasa de eficienta energetica A++. Are o capacitate de stocare rufe de pana la 6 Kg si un consum energetic estimat anual de 0.74 kWh. 

       Puteti alege dintr-o varietate destul de mare de programe de spalat special create pentru a raspunde solicitarilor unei game largi de tipuri de tesaturi: program bumbac, lana, sintetice, delicate, consum redus de energie etc. In modul de functionare Eco Wash vei putea spala rufele usor murdare la o temperatura apropiata de 40 de grade si in acest fel poti face o economie la energie de pana la 40%.

      Programul antisifonare este special conceput pentru a elimina cutele greu de calcat, nivelul de centrifugare si de stoarcere al rufelor fiind mai delicat pentru a elimina aceste neplaceri. Cu ajutorul programului rapid vei putea spala rufele tale intr-un timp record de aproximativ 14 minute. Poti seta masina de spalat sa spele chiar si atunci cand nu esti acasa in modul de functionare programare intarziata.

      Este dotata si cu sistem automat de blocare functii si comenzi panou de comanda foarte util atunci cand ai in jur copii mici dar si cu sistem electronic de control balans ce echilibreaza si distribuie in mod uniform rufele in interiorul cuvei diminuand astfel zgomotul si vibratiile. 

Recomandare:

          Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici     

Masina de spalat rufe Arctic AFD6000A++, 6 kg, 1000 RPM, clasa A++, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *