Plita incorporabila Fram FBH-V4IWF-GMK, review

       Plita incorporabila Fram FBH-V4IWF-GMK este solutia perfecta daca doresti sa aduci in casa ta un plus de confort in ceea ce priveste reteta de gatit alimente. Aceasta este un dispozitiv compact, poate fi incorporata in mobila de bucatarie si beneficiaza de un design impecabil, dat de materialele de calitate din care este construita. Finisajele la nivelul exterior sunt excelente, dovada fiind acest material unic din sticla cafeniu, ce ofera confort in procesul de curatare si imprima totodata un aspect elegant si functional. Flacara emisa de fiecare din ochiuri emite o cantitate de caldura potrivita dimensiunii sale, oferind o distributie buna a caldurii astfel incat mancarurle sa fie pregatite eficient si rapid. Fiind alimentata pe gaz, reprezinta un real avantaj, deoarece alte modele electrice, au un cost mai ridicat la facturi. Din punct de vedere al designului, plita incorporabila Fram FBH-V4IWF-GMK ofera o estetica curata si ordinata in bucatarie, fiind locul principal unde vei gati de acum incolo. Prin formatul incorporabil, aceasta plita te ajuta sa utilizezi mult mai eficient spatiul disponibil in bucatarie, aspect important atunci cand nu dispui de un spatiu vast in locuinta proprie. 

Plita incorporabila Fram FBH-V4IWF-GMK, Gaz, 4 Arzatoare, WOK, Gratar fonta, Aprindere electrica, Dsipozitiv de siguranta, Sticla cafeniu

      Plitele incorporabile pe gaz imbina beneficiile gatitului pe gaz cu un grad ridicat de eleganta si un pret mic, fiind astfel atractive pentru orice bucatarie. Fram FBH-V4IWF-GMK este cu siguranta modelul de care ai nevoie si tu, daca doresti sa impiri bucatariei tale un aspect fresh, modern si cel mai important functional. Plita incorporabila Fram ofera un aspect profesional bucătăriei tale, contribuind la o imagine sofisticată și bine organizată. În general, o bucătărie bine echipată și bine proiectată poate adăuga valoare locuinței tale în cazul în care dorești să vinzi sau să închiriezi proprietatea în viitor. Ca dimensiuni aceasta plita masoara 59,4 cm latime si 52,3 cm adancime.

      Modelul este unul foarte asemanator cu un aragaz traditional avand un panou de comanda foarte usor de folosit si intuitiv ce implica 4 butoane de comanda specific fiecarui ochi in parte. Deasupra arzatoarelor se afla un grilaj negru pe care se pot aseza oalele de gatit. Sistemul de siguranta va opri alimentarea cu gaz a plitei in cazul intreruperii accidentale a flacarii. Dupa aprinderea arzatorului, se mentine apasat butonul timp de aproximativ 5-10 secunde pentru a permite functionarea corecta a dispozitivului. Daca dispozitivul de siguranta nu s-a incalzit suficient, arzatorul se poate stinge atunci cand butonul este eliberat. Arzatorul WOK cu putere mare si flacara dubla este perfect pentru prepararea in vase mari si tigai de tip wok.

      Plita dispune de o putere maxima de 7.74 kW fiind impartita intre 1 arzator mic cu o putere de 0.88 kW, 2 arzatoare medii cu o putere de 1,78 kW si 1 arzator WOK cu dubla functie ardere cu o putere de 3.8 kW. Plita cu sistem de protectie Safety Plus va intrerupe imediat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Astfel, procesul de preparare se va desfasura in siguranta. Cu acest arzator de la Fram High-Efficiency Gas Burner vei gati mult mai repede. Acest tip de arzator este cu pana la 25% mai eficiente decat aragazele standard, ceea ce inseamna ca vei economisi timp si bani. Timpul petrecut in bucatarie va scadea cu 35% si vei folosi cu pana la 17% mai putin gaz decat la un arzator obisnuit.

     Plita va intrerupe imediat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Astfel, procesul de preparare se va desfasura in siguranta. Plita dispune de aprindere electrica integrata, fiind dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz si duze pentru GPL. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui la un mod de viata cat mai bun. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o plita performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie extinsa 2 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus