Review: Masina de spalat rufe cu uscator Pyramis WMDV 1460DT2T

    O solutie completa pentru casele moderne, pentru curatarea si uscarea rufelor este masina de spalat rufe cu uscator Pyramis WMDV 1460DT2T. Forma Slim pe care o adopta acest aparat cu functie spalare si uscare rufe, ii ofera avantajul de a ocupa un spatiu foarte mic in locuintele nu tocmai generoase ca mp. Aparatul arata foarte bine ca design, prima impresie dupa interactiunea cu acesta fiind una pozitiva, de la display-ul cu actionare prin simpla atingere, hubloul central cu diametru generos, ne permit cu usurinta sa incarcam rufele pe care dormi sa le curatam sau usca, in functie de nevoile zilnice. Aparatul Pyramis este perfect adaptat nevoilor tale, oferind o economisire substantiala in privinta timpului necesar activitatilor de curatare a hainelor, lenjeriilor sau chiar a perdelelor din casa ta. O familie formata din 4 membrii va gasi oprtun folosirea acestei masini de spalat + uscare rufe in locuinta proprie. Prin utilizarea senzorilor, sistemul masinii de spalat rufe + uscator poate detecta tipul de haine și gradul de murdărie, ajustând setările de functionare în consecință. Acest lucru poate prelungi durata de viață a hainelor și reduce consumul de resurse.

Masina de spalat rufe cu uscator Pyramis WMDV 1460DT2T, 8 kg spalare, 6 kg uscare, 1400 rpm, Clasa E, 15 programe de spalare, ECO, Pornire intarziata, Comenzi digitale, Display, Blocaj de siguranta, Alb

    Tehnologia utilizată la crearea electrocasnicelor continua sa fie imbunatatita in mod vertiginos iar cel mai bun exeplu este Pyramis WMDV 1460DT2T. Mai exact, acest model beneficiaza de un mod de control interactiv care include butoane de selectie care pot fi actionate usor prin simpla atingere. Programele de spalat dintre cele mai diverse, 15 la numar, acopera o gama larga de necesitati oferind o solutie viabila chiar si pentru cele mai solicitante nevoi. Designul a fost si el imbunatatit pentru a face fata celor mai noi rigori, aparatul oferind o viziune complet noua adaptata cerintelor din 2023. Modelul de fata prezinta o constructie compacta si solida avand urmatoarele dimensiuni: 84,5 cm inaltime, 59,7 cm lungime si 58,2 cm latime si o greutate de 62.5 Kg astfel ca aceasta nu va ocupa prea mult spatiu acolo unde va fi montata.

     Pyramis WMDV 1460DT2T este in acelasi timp si un aparat dotat cu functii de economisire a energiei, ceea ce face acest aparat atractiv in cazul acelor persoane care sunt in cautarea unei solutii eficiente din punct de vedere energetic. Masina de spalat rufe cu uscator Pyramis WMDV 1460DT2T este un dispozitiv complet, capabil sa duca la sfarsit orice activitate de spalare, ca apoi sa usuce rufele pentru a fi purtate din nou in cel mai scurt timp. Capacitatea sa este una variabila in functie de activitatea intreprinsa, pentru spalare ai la dispozitie intreaga capacitate de 8 Kg in timp ce la uscare vei putea utiliza doar 6 Kg. Sistemul Eco Logic implementat este o setare care ofera utilizatorilor posibilitatea de a reduce consumul de energie in timpul ciclului de spalare/uscare. Pentru a obtine aceste performante, masina de spalat curata rufele folosind o temperatura redusa a apei. Controlul balansului in masina de spălat rufe este o caracteristică importantă care ajută la asigurarea faptului că aparatul funcționează în siguranță și eficient în timpul ciclului de spălare. Conceptul de control al balansului se referă la abilitatea mașinii de a detecta și corecta dezechilibrele în timpul învârtirilor, evitând astfel vibrațiile excesive sau mișcările anormale care ar putea duce la deteriorarea mașinii sau la inconveniențe pentru utilizatori. Pyramis WMDV 1460DT2T este echipata cu senzori specializați care pot detecta dezechilibrele în timpul ciclului de spălare. Acești senzori pot monitoriza mișcarea mașinii, poziția încărcăturii și alte variabile. e măsură ce mașina de spălat începe să se rotească pentru a stoarce apa din haine, senzorii pot detecta dacă încărcătura este distribuită inegal sau dacă există obiecte mai grele într-o parte a tamburului. Controlul balansului are și un aspect de siguranță. Vibrațiile și mișcările excesive pot cauza uzura prematură a componentelor mașinii sau pot duce la deteriorarea pieselor interne. Sistemul electronic patentat de Pyramis valorifica la maxim consumul de apa, energie si timp in timpul spalarii, ceea ce inseamna  rufe mai curate cu un consum minim de resurse. La finalizarea programului in lucru, utilizatorul este instiintat asupra incheierii acestui proces prim emiterea unui semnal sonor care semnalizeaza acest eveniment. 

       Un element de siguranta care contribuie la buna functionare a masinii de spalat cu uscator Pyramis WMDV 1460DT2T este optiunea de protectie impotriva inundatiilor. Protecția împotriva inundării într-o mașină de spălat rufe reprezintă un set de tehnologii și caracteristici concepute pentru a preveni sau minimiza riscul de scurgeri de apă care ar putea duce la inundarea zonei înconjurătoare. Acest concept are scopul de a proteja atât mașina de spălat, cât și mediul înconjurător, evitând eventualele daune și pierderi cauzate de scurgeri de apă. Cu Child Lock, panoul de comanda si toate functiile disponibile sunt dezactivate, astfel incat cei mici care sunt de regula mai curiosi din fire sa nu strice ceva din bunul mers al lucrurilor si pentru protectia acestora. Copiii se pot juca langa masina de spalat, fara ca sa fie supravegheati permanent. Cu optiunea pornire intarziata poti programa timpul de start al programelor intr-un interval de timp stabilit de pana la 24 de ore. 

     Capacitatea maxima de incarcare este de 8 Kg iar cele 1400 de rpm. asigura o spalare eficienta. Capacitatea interioara in cazul folosirii pentru functia de uscare este de 6 Kg. Pyramis are tehnologia Turatie variabila unde poti alege numarul de rotatii potrivit tipului de haine folosit si programului preferat, de la minim 400 rot/min la maxim 1400 rot/min. Pyramis are un sertar special conceput pentru alimentare cu detergent solid si lichid. Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent silitech de culoare alb iar tamburul este din otel inox. Cuva armonizeaza si echilibreaza incarcatura, relaxand fibrele rufelor in timpul spalarii realizand o asezare eficienta a incarcaturii pentru echilibrare.

     Hubloul are o deschidere generoasa de 35 cm si un unghi de deschidere al usi de 165° astfel si cele mai voluminoase articole pot fi incarcate cu usurinta. Masina de spalat va detecta nivelul de spuma atins la interior si va optimiza bunul mers al lucrurilor astfel incat cantitatea de spuma sa fie una recomandata pentru a obtine un nivel de eficienta sporit la spalarea rufelor. In functie de detergent, sunt situatii cand spuma devine mai densa in timp, dupa mai multe rotiri ale cuveui, alteori mai repede. Totul depinde de situate, activitate care este atent monitorizata de aceasta functie cu rol de optimizare.

      Panoul de comanda situat in partea superioara este prevazut cu un ecran LCD cu control senzorial prin atingere (Touch-Screen) avand urmatoarele functii: amanare pornire, afisare timp ramas, selectare centrifugare. Cu functia timmer 1-24h, avem posibilitatea ca programul sa inceapa dupa un anumit interval de timp. Timpul de spalat alocat fiecarui program poate varia in intervalul de 14 minte – programul rapid ce utilizeaza apa la temperatura de 30 de grade, 30 de minute recomandat pentru rufe usor murdare 44 de minute si intensiv de 59 de minute. 

    In plus datorita sistemului automat de reglare a consumului de apa, aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor, pentru obtinerea celor mai bune performante de spalare si consum energetic. Senzorul de control al excesului de apa masoara orice abatere de la nivelul corect al apei in tambur si incepe automat sa o evacueze atunci cand nivelul este depasit. Pyramis permite programarea inceputului ciclului de spalare cu pana la 24 de ore. In acest fel putem decide in avans momentul in care rufele trebuie sa fie gata pentru a fi intinse la uscat pe franghie sau introduse in uscator. Mai mult de atat in ajutorul tau ai la dispozitie si o functie de diagnosticare care iti pooate rezolva unele dintre cele mai comune erori care pot aparea in timpul procesului de spalare sau uscare. Pana sa apelezi la ajutor specializat, unele probleme pot fi rezolvate mai usor si singur. 

   Programele speciale ale masini Pyramis sunt: Cu programul spalare rapida 15 sau 60 de minute poti spala rapid si eficient pana la 1,5 kg de rufe. Ciclul rapid iti permite sa economisesti 33% din energie, fiind ideal pentru camasi, tricouri. Aceasta functie este o optiune creata special pentru gestionarea textilelor delicate, garantand o curatare optima. Bumbac este un program de spalare dedicata pieselor vestimentare din materiale sustenabile cum ar fi bumbacul natural. La fel se intampla si cu optiunea sintetice, ce permite spalarea hainelor din materiale sintetice la temperaturi mai joase conform cu datele inscrise pe eticheta produsului. Delicate cu 2 optiuni de program Matase sau Lana. Matase (30°C)/Perdele. Ciclul Matase face posibila spalarea la masina chiar si a articolelor cele mai delicate, cum ar fi matasea, vascoza si chiar lenjeria, cu incredere totala, neexistand riscul de distrugere a tesaturii. Miscarea delicata a tamburului si cantitatea mai mare de apa reduc frecarea fibrelor la minimum, asigurand rezultate impecabile. In faza finala urmeaza o clatire suplimentara pentru a asigura indepartarea tuturor urmelor de detergent. Acest program are scopul de a minimiza riscul de deteriorare a țesăturilor delicate și de a menține aspectul și textura mătasei pe termen lung. Programul Eco ce permite spalarea materialelor sintetice si a celor din bumbac in acelasi ciclu al masinii de spalat in intervalul de temperatura 40 – 60°C. Cuvertura este un program de spalat rufe rufe pe care il recomandam sa il folosesti atunci cand speli piese de lenjerie de pat de dimensiuni mai mari, care pot avea loc la interior in limita celor 8 Kg. Pentru functia de uscator, programele sunt cele care fac referire la tipul de tesatura si gradul de umiditate din rufe, astfel pentru o usoara calcare a rufelor recomandarea specialistilor este sa lasi o umiditate relativa in rufe pentru a fi mai usor de manevrat cu fierul de calcat. Programul de spalat rufe anti-alergic este definit de anumite setari si conditii in masina de spalat rufe pentru a minimiza riscul de a provoca reacții alergice la persoanele cu sensibilități sau alergii la substanțele chimice, polen, acarieni sau alți alergeni. Acest program se concentrează pe spălarea hainelor într-un mod care să reducă prezența alergenilor și să ofere o igienă sporită pentru persoanele cu alergii. Programul ar putea utiliza o temperatură mai ridicată de spălare pentru a distruge acarienii și alți potențiali alergeni.

      Functia de uscator este utila in special in timpul sezonului de iarna atunci cand umiditatea crescuta din atmosfera dar si frigul persistent fac ca procesul de uscare sa fie unul de lunga durata. Uscatorul este prevazut cu un program special antialergic Allergy Plus ce presupune eliminarea agentilor alergeni, prin utilizarea unei temperaturi foarte mari. Programul bumbac vine cu trei variante si anume: incarcare completa, incarcare partiala de 226 minute sau incarare partial de 131 minute. Totodata, exista si o serie de programe pentru tesaturile sintetice si anume: Reimprospatare tesaturi, Extra-uscare si Gata de calcat. Programul de uscare camasi sau bluze are o durata de doar 15 minute. Programul pentru tesaturile inchise la culoare presupune adaugarea hainelor negre sau de culori foarte inchise. Programul temporizat 60 de minute foloseste aer cald, in timp ce programul temporizat foloseste aer rece. Ciclul anti-sifonare poate avea o durata fie de 60 de minute, fie de 120 de minute.

Masina de spalat rufe cu uscator Pyramis WMDV 1460DT2T, 8 kg spalare, 6 kg uscare, 1400 rpm, Clasa E, 15 programe de spalare, ECO, Pornire intarziata, Comenzi digitale, Display, Blocaj de siguranta, Alb

      Masina de spalat rufe cu uscator Pyramis WMDV 1460DT2T are o clasa de eficienta energetica excelenta A pentru optiunea de spalare si clasa E pentru optiunea uscare rufe. Pentru functia spalare acesta inregistreaza un consum de 47 kWh in decurs de 100 de cicluri de spalare, costul de apa necesar fiind de 48 de litri pentru un ciclu complet. La uscare energia consumata creste semnificativ la o valoare de 377 kWh. Pyramis WMDV 1460DT2T este o masina de spalat rufe cu uscator foarte bun care se achita excelent de sarcinile pe care i le trasam.

 Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o solutie completa de spalat rufe ce integreaza si functia de uscator care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Masina de spalat rufe cu uscator Pyramis WMDV 1460DT2T, 8 kg spalare, 6 kg uscare, 1400 rpm, Clasa E, 15 programe de spalare, ECO, Pornire intarziata, Comenzi digitale, Display, Blocaj de siguranta, Alb