Review: Aparat de aer conditionat portabil Tesla TTMY 9000 BTU

          Un aparat de aer conditionat asemenea celui de la Tesla TTMY de putere  9000 BTU ofera multiple avantaje celor care vor sa beneficieze de un sistem de climatizare modern care sa poata fi pus in functiune fara a avea nevoie de instalare. Unul dintre principalele avantaje al acestui aparat de climatizare este acela de portabilitate, fiind usor de mutat dintr-o camera in alta datorita rotilor sau a manerelor de transport. Aparatul va putea fi folosit in toata locuinta, inclusiv mutat dintr-o locatie in alta datorita statutului de portabil. Nu mai este nevoie sa apelezi la o echipa specializata de instalare a acestuia sau sa schizitionezi un kit de instalre special, ceea ce poate insemna economii substantiale de buget. Doar trebuie sa il conectezi la priza, sa ii asiguri un orificiu de aerisire pentru preluare si evacuare aer si sa il plasezi intr-un loc potrivit in locuinta ta. E usor de controlat de la distanta cu ajutorul telecomenzii proprii si a optiunilor de comada disponibile in zona panoului de comanda superior. Pe langa clasica telecomanda de control de la distanta, ai si optiunea de comanda prin Wi-Fi. Astfel e usor sa setezi temperatura optima de functionare in drum spre casa, ca atunci cand pasesti peste pragul usii sa gasesti o ambianta placuta.

Aparat de aer conditionat portabil Tesla TTMY 9000 BTU Wi-Fi, Clasa A /A++, Functie incalzire, Functie Dezumidificare, Functie Sleep, display LED, alb

    Aparatul are o greutate de 26,5 kg, dimensiuni de 419 x 688 x 358 mm și este alb. Capacitatea generala a acestuia de răcire este de 9000 BTU pentru ambele functii de racire si incalzire. Capacitatea nominala variaza de la 1265 W la racire si de 2560 W la incalzire. Acesta este recomandat folosirii într-un spațiu cu suprafața cuprinsă între 12 și 20 mp. Astfel, este potrivit atât în cazul unui living spațios, cât și în cazul unei locuințe mai mici. Rotile de transport simplifica schimbarea rapida a locului de utilizare. Atat in timpul nefunctionarii, cat si in timpul transportului, cu dispozitivul de fixare a cablului aflat pe partea din spate a climei Tesla TTMY 9000 BTU, eviti cu usurinta dezordinea provocata de cabluri. Panoul de comanda include un display LED care te informeaza supra datelor termice selectate, temperatura, treapta ventilare si timer setat de functionare. Aceleasi date le vei primi si pe display-ul telecomenzii proprii. 

    Poti face selectia programului de lucru selectand optiunile dorite, modul de operare fiind prn actionare usoara a tastelor de colada. Toate aceste setari si optiuni sunt valide folosind telecomanda din dotare, care te va ajuta sa ajustezi modul de functionare de la distanta (arie de acoperire 7-8 metri). Aparatul functioneaza astfel, raceste aerul din incapere, preluand caldura. Caldura preluata va fi cedata catre exterior printr-un furtunul de evacuare, iar aerul racit va fi alimentat in incaperea in care aparatul a fost pozitionat, printr-un ventilator. Pe timp de iarna acesta se dovedeste a fi un intrument util si in ceea ce priveste caldura oferita, temperatura minima de operare la interior fiind de -15 grade Celsius. In modul de racire, lichidul se intoarce in evaporator, deci nu este nevoie de furtunul de evacuare al condensului.

     Acest aparat are o capacitate de 9000 BTU are puterea sa raceasca interiorul până la temperatura de 24 °C, iar avantajul sau este mobilitatea, astfel il poti muta dintr-o încăpere în alta în funcție de activitățile desfășurate. Regimul automat de funcționare reglează răcirea și ventilația, în dependență de temperatura din încăpere precum și de temperatura prestabilită de 24 °C. Efectul produs este deosebit de eficient și economic: la o temperatură egală sau peste 24 °C, aparatul de aer condiționat funcționează automat în regim de răcire. Dacă temperatura scade sub această valoare, aparatul funcționează în regim automat de ventilare. Prin interacțiunea cu timerul integrat de 24 de ore, se pot economisi și alte costuri, deoarece acesta dă posibilitatea, în cazul în care aparatul de climatizare trebuie să funcționeze numai la anumite ore, de pornirea și oprirea acestuia comandată în timp. Acest model are un debit maxim de aer racit de 350/420 mc/h, adica asta inseamna ca intr-o singura ora trece prin aparat si prin filtre de 3 ori aerul dintr-un apartament cu 1 camera. Liniştea este esenţială pentru un somn odihnitor. Cei de la Tesla au depus eforturi deosebite pentru a asigura un somn confortabil şi fără întreruperi pentru utilizatorii. Zgomotul produs pe cea mai puternica dintre cele 2 trepte de ventilatie, cu un nivel sonor (distanța 1 m): ≤ 51 dB(A)

      Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este buna, acesta fiind incadrat in clasa A la incalzire si de A++ la recire. La capitolul eficienta energetica aparatul are un coeficient de randament foarte bun EER de 2,6 la racire si COP de 2.6 la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al aparatului de aer conditionat Platinium cu emisii de CO2 mai scăzute. Rata de eficienţă energetică EER, este raportul dintre puterea electrică consumată şi puterea de răcire generată. Cu cat este mai mare EER cu atat este mai eficient din punct de vedere energetic aparatul.

Cum aleg aparatul de aer conditionat

 

       Instalatia de filtrare aer include filtru dublu pentru praf si polen dar si agentii alergeni.  

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, functionare la modul racire cu ventilatie sau functionare numai pe ventilatie).

      Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 2 trepte cu debite de (350, 420 mc), fara sa-i modifice temperatura, această funcţie este însoţită şi de funcţia de dezumidificare). Pentru ca aerul să se poată distribui uniform, direcția de suflare poate fi reglata manual si variabil în 2 trepte. Functia Swing permite modificarea directiei palelor de aer astfel incat aerul evacuat in camera sa fie distribuit in zona mediana sau superior, pentru a nu afecta ritmul de viata a celor de acolo.

      Functia de dezumidificare. Umiditatea crescuta a aerului din spatiile inchise poate constitui un element generator de agenti patogeni si alergeni. Pe de alta parte, o umiditate scazuta a aerului este un factor important in favorizarea infectiilor la nivelul cailor respiratorii. Din acest motiv, este necesar sa achizitionati echipamente speciale care va pot mentine in locuinta sau in mediul de lucru umiditatea optima pentru confortul si sanatatea dumneavoastra. Acest model extrage umiditatea din spatiul unde este amplasat intr-o cantitate de 1 l/h condens.

      Functia Timer (de functionare cu economie de energie) atunci cand este setata, consumul de energie descreste cu pana la 80%.

      Functia Sleep/Night economiseste energie prin prevenirea racirii excesive peste noapte. Functia Auto Restart reporneste aparatul cu aceleasi setari prestabilite, fiind utila in cazul caderilor de tensiune.

  Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R290 si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C. 

Recomandare:

      Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Primesti garantie 2 ani plus transport efectuar rapid daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Verifica pret actualizat

Aparat de aer conditionat portabil Tesla TTMY 9000 BTU Wi-Fi, Clasa A /A++, Functie incalzire, Functie Dezumidificare, Functie Sleep, display LED, alb