Aparat de aer conditionat Tesla Superior TA36QQCT, pret, pareri

          Tesla Superior TA36QQCT este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat de aer conditionat cu adevarat performant dotat cu cele mai noi tehnologii de pe piata, capabil sa faca fata in orice conditii de mediu. Foarte bine optimizat din punct de vedere al consumului se remarca inca de la prima vedere fiind incadrat in clasa energetica A++ cu un consum energetic mic ce se va vedea luna de luna la factura de curent. Indiferent de sezon, aparatul de aer conditionat Tesla Superior TA36QQCT va juca un rol important in locuinta ta, vara pentru functia de racire si iarna pentru optiunea de incalzire. Pe langa caracteristica de racire/incalzire, acest aparat de aer conditionat de la Tesla beneficiaza si de un sistem de filtrare foarte bine pus la punct. Sistemul va elimina orice urma de praf sau bacterii din aerul respirabil, astfel incat sa beneficiezi de un mediu curat si sigur la interior. In plus optiunea lampii UV ajuta la distrugerea virusilor si bacteriilor din dispozitiv – pentru un aer mai curat oferit de aerul conditionat. Temperatura este monitorizata corect de mai multi senzori, inclusiv unu montat la nivel de telecomanda care va ajusta functionarea aparatului in functie de caracteristicile de mediu unde aceasta este pozitionata. Functia I Feel observa temperatura prin intermediul acestui senzor montat la nivelul telecomenzii pentru a obtine confortul dorit acolo unde stai deobicei. Pe langa optiunea de control cu ajutorul telecomenzii proprii, mai poti utiliza si telefonul mobil, avand instalata aplicatia de mobil a aparatului Tesla. Prin wireless unitatea AC comunica cu aplicatia, dand posibilitatea sa o poti controla si atunci cand nu esti acasa. 

Aparat de aer conditionat Tesla Superior TA36QQCT 12000 BTU Wi-Fi, Clasa A++, Functie Incalzire, Lampa UV, I Feel, Filtru lavabil, Filtru cu densitate crescuta, flux aer 3D

   Compus din doua unitati, una la interior si alta la exterior, aparatul de aer conditionat Tesla Superior TA36QQCT se potriveste perfect cu acele locuinte unde se intalnesc majoritar pereti albi. Culoarea alba mata il mascheaza perfect, trecand aproape neobservat. Cel mai important, acesta isi face imediat simtita prezenta cand vine vorba de a mentine o temperatura ideala specifica sezonului in care este pus in functiune. Ofera o protectie maxima atunci cand vine vorba de calitatea aerului rece sau cald. Functia lampa cu lumina UV ajuta la distrugerea virusilor si a bacteriilor din aparat. Mai mult de atat ne place si faptul ca aparatul reuseste sa aiba un consum redus de energie, cu pana la 30 % mai putin in comparatie cu alte modele clasice. Este silentios iar asta poate fi un avantaj daca il vei folosi cu precadere noaptea sau ai un copil mic care trebuie sa doarma dupamiaza.

  Aparatul de aer conditionat Tesla Superior TA36QQCT ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate generala de 12000 BTU. Clasa energetica ce determina consumul este una diferentiala, A++ la racire si A+ la incalzire. Astfel atunci cand apelezi la optiunea pentru racire, capacitatea sa nominala atinsa este de 3500 W iar la incalzire de 3800 W. Ca mod de utilizare, Tesla Superior TA36QQCT este destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 30 mp. Pentru functiile de racire si incalzire, Tesla Superior TA36QQCT foloseste un freon R32, diferit de cele intalnite la majoritatea dispozitivelor AC (R410a), ce ofera o imbunatatire a nivelului de confort, avand un impact mai scazut asupra mediului inconjurator. Un avantaj al utilizarii freonului R32 este eficienta mai mare decat al agentului frigorific R410A. Presiunea saturata a freonului R32 este similara cu cea a agentului frigorific R410A. R32 are o temperatura critica mai ridicata decat R410A. Caldura necesara pentru evaporarea freonului R32 este mai mare decat cea a freonului R410A. R32 are o capacitate de racire volumetrica mult mai mare decat R410A, ceea ce duce la cresterea eficientei. Densitatea freonului R32 este mai mica decat cea a agentului frigorific R410A, astfel incat cantitatea de incarcare este mai mica, iar impactul asupra climatului este mai redus.

     Consumul de sezon anual de energie pe modul racire este de 280 kWh/an si pe modul incalzire este de 1050 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului Rotary cu functie Inverter care face totul posibil ca energia consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter presupune modificarea turației și capacității compresorului unui aparat de aer condiționat în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorul o turatie si capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea tempreraturii setate. Aparatul functioneaza si la o tensiune relativ mica cum ar fi 198 volti intr-o gama larga de tensiune (198 – 265) volti fara stabilizator de tensiune pentru a asigura operativitatea intr-un mediu cu tensiune fluctuanta sau mica. 

      Compresorul cu care este dotat aparatul a fost proiectat special pentru a atinge standardele SEER, fiind instalat in cele mai solicitante medii din intreaga lume. Acumulatorul fiind capabil sa asigure cantitati generoase de agent frigorific necesar in cazul instalari aparatului cu trasee lungi de conducte frigorifice.

      Elementul de filtrare ale acestui aparat de foarte buna calitate este format dintr-un pre-filtru lavabil pentru praf care are functia de a colecta particulele mici din aer (praf, polen). Cand aerul trece prin acest filtru, praful adera la suprafata lui. Instalatia de filtrare aer include filtru HD de mare densitate care este unul dintre cele mai performante de pe piata aparatelor de aer conditionat, la momentul actual. Acesta are o eficienta cu pana la 50% mai ridicata in blocarea particulelor de praf si poluare si cu pana la 80% mai ridicata in retentia polenului. De asemenea, acesta este capabil sa opreasca chiar si virusuri, bacterii sau alergeni. Functia de lampa UV acorda o atentie sporita calitatii aerului, eliminad posibilele bacterii ce se regasesc in mod obisnuit in aerul respirabil. Lampa UV este instalata in interiorul dispozitivului, unde emite lumina UV-C pentru a curata aerul pe masura ce trece prin unitate.

       Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot secvential de 37 dB in treapta cea mai joasa, pana la 54 dB, in treapta cea mai ridicata.

      La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament foarte bun SEER de 5,6 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură cu emisii de CO2 mai scăzute. 

      Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 5,6 KW si „caldura” la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4 KW. 

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

       Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +50°C. La inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu a transmite flux de aer rece la inceperea procesului.

Principiul functionare pompa de caldura

     Timer-ul si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare propriu, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Funcţia de ventilaţie cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 12 trepte cu un debit variabil, ce poate fi setat din telecomanda proprie. Debitul maxim in cazul unitatii de interior este de 670 metru cubi/h

     Functia de (dezumidificare si antimucegai) isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Scopul acestei functii este de a usca interiorul evaporatorului si de a preveni mucegairea lui (din cauza depunerii de apa) si degajarii unui miros neplacut, eliminand 1,8 l/h condens. Adaugarea unui sistem de ancalzire la unitatea exterioara poate ajuta la topirea ghetii si zapezii in timpul iernii si poate preveni blocarea ventilatorului exterior, asigurand astfel performante optime atunci cand aparatul este in modul de incalzire.

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 5 ore, dupa care se va opri, obtinandu-se si o economie de energie. Functia 3D Airflow indreapta pozitia flapsurilor in sus si in jos astfel incat aerul prelucrat sa se indrepte in mai multe zone si sa nu bata insistent doar intr-o pozitie punctiforma. Deasmemenea pozitia fantelor poate fi memorata pe pozitie statica, incat sa nu mai fie nevoie de o presetare initiala.

     Auto Curatare interiorul aparatului de aer conditionat este intretinut prin uscarea schimbatorului de caldura, aceasta functie de curatare automata elimina toate substantele alergene care pot fi daunatoare pentru organismul uman. In timpul procesului de autocuratare, unitatea interioara functioneaza intr-un mod special care ajuta evaporatorul sa se usuce. Aceasta caracteristica este conceputa pentru a mentine unitatea interioara a aparatului de aer conditionat curata si pentru a ajuta la prevenirea cresterii bacteriilor.

     Functia de autodiagnoza erori: Codurile de verificare se afiseaza pe telecomanda sau indicatorul de functionare pentru a informa utilizatorul cu privire la defectiunile detectate. Tehnologia inteligenta a aparatului de climatizare Life Pro face posibila reducerea consumului de energie electrica de la 4-5 W la 1 W in standby, conducand la o economie de energie de 80%.

       Unitatea interioara cantareste 8 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 761 x 295 x 200 mm, iar cea exterioara are o greutate de 22,5 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 825 x 595 x 245. Aparatul AC foloseste un agent frigorific R32 care este un freon sintetic, de substitutie definitiva (hidrofluorocarburi) ce nu contine clor in molecula (CH2F2, difluormetan). Acest tip de freon nu afecteaza mediul si este printre principalele fluide frigorifice care se vor regasi la majoritatea dispozitivelor de racire deoarece este foarte ecologic. R32 este un agent frigorific de generatie viitoare, care transporta in mod eficient caldura si are un impact redus asupra mediului.

Recomandare:

      Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

      Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aparat de aer conditionat Tesla Superior TA36QQCT 12000 BTU Wi-Fi, Clasa A++, Functie Incalzire, Lampa UV, I Feel, Filtru lavabil, Filtru cu densitate crescuta, flux aer 3D