REVIEW: Aparat de aer conditionat Tesla Advance TT34TP91 UV 12000 BTU

   Fiind atat de cald vara, ne gandim tot mai des la solutii care sa ne salveze de acest disconfort termic, iar Tesla Advance TT34TP91 UV avand capacitatea generala de 12000 BTU poate fi alegerea perfecta. Spun asta deoarece este un aparat de climatizare modern, disponibil de anul acesta, ce poseda numeroase functii de racire si incalzire care iti vor face viata mai usoara in locuinta ta. Principalele calitati pe care le poseda acest aparat de AC, Tesla Advance TT34TP91, se refera la pretul destul de accesibil in raport cu functiile sale de operare. In dotarile standard ale aparatului mai regasim si functia I Feel – ce utilizeaza un senzor instalat in telecomanda care citeste temperatura cu exactitate din jurul sau filtreaza aerul folosind metoda filtrelor de densitate ridicata (HD) ce capteaza orice urma de particule de praf, de dimensiuni dintre cele mai mici. Mai mult de atat, detine si optiunea de igienizare prin intermediul unei lampi UV care asigura o calitate de nivel superior al aerului prelucrat. Aceasta lampa a fost proiectata pentru a oferi un plus de siguranta aerului din interior prin neutralizarea și prevenirea creșterii microorganismelor, cum ar fi bacteriile, virușii și mucegaiul.

Aparatul de aer conditionat Tesla Advance TT34TP91 poate fi achizitionat si in rate, iar zilele acestea beneficiaza de un discount suplimentar, stocul fiind unul limitat: Verifica pret dupa reducere

Aparat de aer conditionat Tesla Advance TT34TP91 UV 12000 BTU Wi-Fi, Clasa A+++, Functie Incalzire, Lampa UV, I Feel, Filtru lavabil, flux aer 3D, Incalzire unitate externa

       Aerul conditionat Tesla Advance TT34TP91 aduce un plus locuinte si prin natura constructiei, aceasta implicand majoritar materiale de calitate, dar fara sa iasa in evidenta prin natura lor deosebita, si aici ma refer la culori si finisaje deosebite. Beneficiaza de functie dubla comanda, cu ajutorul telecomenzii proprii sau a aplicatiei pe mobil, atunci cand aparatul este conectat la o retea Wi-Fi. Optiunea aplicatiei Wi-Fi ni se pare destul de comoda mai ales atunci cand vii de la serviciu si doresti sa gasesti acasa un mediu racoros, la temperatura setata de tine.

Aparat de aer conditionat Tesla Advance TT34TP91 UV 12000 BTU Wi-Fi, Clasa A+++, Functie Incalzire, Lampa UV, I Feel, Filtru lavabil, flux aer 3D, Incalzire unitate externa

   Compus din doua unitati, una la interior si alta la exterior, aparatul de aer conditionat Tesla Advance TT34TP91 se potriveste perfect cu acele locuinte unde se intalnesc majoritar pereti albi. Culoarea alba mata il mascheaza perfect, trecand aproape neobservat. Cel mai important, acesta isi face imediat simtita prezenta cand vine vorba de a mentine o temperatura ideala specifica sezonului in care este pus in functiune. Aparatul Tesla Advance TT34TP91 poate fi folosit atat pentru racire cat si incalzire si are la baza in intreg procesul de functionare si un sistem avansat de filtrare format din filtru HEPA si element de igienizare UV.

  Aparatul de aer conditionat Tesla Advance TT34TP91 ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate generala de 12000 BTU. Clasa energetica ce determina consumul este una diferentiala, A++ la racire si A+++ la incalzire. Astfel atunci cand apelezi la optiunea pentru racire, capacitatea sa nominala atinsa este de 3510 W iar la incalzire de 3800 W. Ca mod de utilizare, Tesla Advance TT34TP91 este destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 30 mp. Pentru functiile de racire si incalzire, Tesla Advance TT34TP91 foloseste un freon R32, diferit de cele intalnite la majoritatea dispozitivelor AC (R410a), ce ofera o imbunatatire a nivelului de confort, avand un impact mai scazut asupra mediului inconjurator. Un avantaj al utilizarii freonului R32 este eficienta mai mare decat al agentului frigorific R410A. Presiunea saturata a freonului R32 este similara cu cea a agentului frigorific R410A. R32 are o temperatura critica mai ridicata decat R410A. Caldura necesara pentru evaporarea freonului R32 este mai mare decat cea a freonului R410A. R32 are o capacitate de racire volumetrica mult mai mare decat R410A, ceea ce duce la cresterea eficientei. Densitatea freonului R32 este mai mica decat cea a agentului frigorific R410A, astfel incat cantitatea de incarcare este mai mica, iar impactul asupra climatului este mai redus.

     Consumul de sezon anual de energie pe modul racire este de 280 kWh/an si pe modul incalzire este de 1050 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului Rotary cu functie Inverter care face totul posibil ca energia consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter presupune modificarea turației și capacității compresorului unui aparat de aer condiționat în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorul o turatie si capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea tempreraturii setate. Aparatul functioneaza si la o tensiune relativ mica cum ar fi 198 volti intr-o gama larga de tensiune (198 – 265) volti fara stabilizator de tensiune pentru a asigura operativitatea intr-un mediu cu tensiune fluctuanta sau mica. 

      Compresorul cu care este dotat aparatul a fost proiectat special pentru a atinge standardele SEER, fiind instalat in cele mai solicitante medii din intreaga lume. Acumulatorul fiind capabil sa asigure cantitati generoase de agent frigorific necesar in cazul instalari aparatului cu trasee lungi de conducte frigorifice.

      Elementul de filtrare ale acestui aparat de foarte buna calitate este format dintr-un pre-filtru lavabil pentru praf care are functia de a colecta particulele mici din aer (praf, polen). Cand aerul trece prin acest filtru, praful adera la suprafata lui. Un filtru “Vitamin C” (care are un efect superior in cazul agentilor patogeni ce favorizeaza aparitia racelii si a gripei.  Instalatia de filtrare aer include filtru HD de mare densitate care este unul dintre cele mai performante de pe piata aparatelor de aer conditionat, la momentul actual. Acesta are o eficienta cu pana la 50% mai ridicata in blocarea particulelor de praf si poluare si cu pana la 80% mai ridicata in retentia polenului. De asemenea, acesta este capabil sa opreasca chiar si virusuri, bacterii sau alergeni. Functia de lampa UV acorda o atentie sporita calitatii aerului, eliminad posibilele bacterii ce se regasesc in mod obisnuit in aerul respirabil. Lampa UV este instalata in interiorul dispozitivului, unde emite lumina UV-C pentru a curata aerul pe masura ce trece prin unitate.

       Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot secvential de 32 dB in treapta cea mai joasa, pana la 53 dB, in treapta cea mai ridicata.

      La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament foarte bun SEER de 8,5 la racire si de 4,6 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Life Pro, cu emisii de CO2 mai scăzute. 

      Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 8,5 KW si „caldura” la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4,6 KW. 

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

       Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +50°C. La inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu a transmite flux de aer rece la inceperea procesului.

Principiul functionare pompa de caldura

     Timer-ul si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare propriu, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Funcţia de ventilaţie cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 12 trepte cu un debit variabil, ce poate fi setat din telecomanda proprie. Debitul maxim in cazul unitatii de interior este de 670 metru cubi/h

     Functia de (dezumidificare si antimucegai) isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Scopul acestei functii este de a usca interiorul evaporatorului si de a preveni mucegairea lui (din cauza depunerii de apa) si degajarii unui miros neplacut, eliminand 1,8 l/h condens. Adaugarea unui sistem de ancalzire la unitatea exterioara poate ajuta la topirea ghetii si zapezii in timpul iernii si poate preveni blocarea ventilatorului exterior, asigurand astfel performante optime atunci cand aparatul este in modul de incalzire.

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 5 ore, dupa care se va opri, obtinandu-se si o economie de energie. Functia 3D Airflow indreapta pozitia flapsurilor in sus si in jos astfel incat aerul prelucrat sa se indrepte in mai multe zone si sa nu bata insistent doar intr-o pozitie punctiforma. Deasmemenea pozitia fantelor poate fi memorata pe pozitie statica, incat sa nu mai fie nevoie de o presetare initiala.

     Auto Curatare interiorul aparatului de aer conditionat este intretinut prin uscarea schimbatorului de caldura, aceasta functie de curatare automata elimina toate substantele alergene care pot fi daunatoare pentru organismul uman.

     Functia de autodiagnoza erori: Codurile de verificare se afiseaza pe telecomanda sau indicatorul de functionare pentru a informa utilizatorul cu privire la defectiunile detectate. Tehnologia inteligenta a aparatului de climatizare Life Pro face posibila reducerea consumului de energie electrica de la 4-5 W la 1 W in standby, conducand la o economie de energie de 80%.

       Unitatea interioara cantareste 9.5 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 820 x 306 x 195 mm, iar cea exterioara are o greutate de 25 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 795 x 549 x 305. Aparatul AC foloseste un agent frigorific R32 care este un freon sintetic, de substitutie definitiva (hidrofluorocarburi) ce nu contine clor in molecula (CH2F2, difluormetan). Acest tip de freon nu afecteaza mediul si este printre principalele fluide frigorifice care se vor regasi la majoritatea dispozitivelor de racire deoarece este foarte ecologic. R32 este un agent frigorific de generatie viitoare, care transporta in mod eficient caldura si are un impact redus asupra mediului.

Recomandare:

      Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

      Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aparat de aer conditionat Tesla Advance TT34TP91 UV 12000 BTU Wi-Fi, Clasa A+++, Functie Incalzire, Lampa UV, I Feel, Filtru lavabil, flux aer 3D, Incalzire unitate externa