REVIEW: Oala cu capac Tefal Chef Club, 24 cm, ThermoSpot

    De sarbatori, majoritatea dintre noi obisnuim sa gatim mai des, chiar daca acest lucru nu este un obicei pe care il urmam de fiecare data, motiv pentru care avem nevoie de una sau mai multe oale care sa ne ajute in acest demers culinar. Cei care nu stiu ce sa aleaga, vin cu recoamndarea astazi a oalei cu capac Tefal Chef Club de dimensiune 24 cm, dotata cu senzor de temperatura ThermoSpot. Sub o forma sau alta de dimensiune, aceasta oala reprezinta o alegere inspirata pe care o poti face pentru a gati mai sanatos si eficient. Oala Tefal Chef Club este accesorizata si cu capac pentru a ofer o experienta inedita de gatit, element care iti permite sa reduci timpul de pregatire al alimentelor considerabil. Capacul dispune si de supapa pentru evacuare abur, iar culoarea turcoaz care este aplicata pe suprafetele oalei este placuta la vedere. Aceasta oala o vei putea utiliza pe toate suprafetele de incalzire, fiind compatibila inclusiv cu plita de inductie. 

Oala cu capac Tefal Chef Club, 24 cm, ThermoSpot, inductie, turcoaz

       Oala cu capac Tefal Chef Club este un model specializat, recomandat in special pentru gatitul fripturii si a altor feluri de mancare in incinta cuptorului, de la aragaz sau electric. Otelul utilizat pentru constructia sa ofera o difuzie perfecta a caldurii si rezistenta sporita pentru o utilizare indelungata. Aceasta oala poate fi folosita in deplina siguranta pentru a gati la cuptor preparatele tale favorite. De asemenea, aceasta este compatibila cu masina de spalat vase si poate fi utilizata pentru a depozita preparatul in frigider sau congelator. La interior, dispune de un senzor de temperatura care se inroseste indicand ca suprafata de la interior s-a incalzit si este recomandat sa adaugi incredientele si alimentele pe care doresti sa le gatesti.

Principalele caracteristici oala ceramica Schmitter:

  • Oala are fundul statificat termoradiant 5 straturi.
  • Grosime fund 4,2 mm
  • Capac sticla termorezistent
  • Poate fi folosita si la cuptor(fara capac).

Oala cu capac Tefal Chef Club, 24 cm, ThermoSpot, inductie, turcoaz

 

   Modelul de fata face parte din categoria oalelor ieftine si bune pe care le puteti gasi pe piata la momentul actual, oferind calitate la un pret avantajos, fiind astfel accesibil si pentru persoanele cu un buget mai redus. Este foarte practica si usoara ca greutate, oala putand fi manevrata cu usurinta, poate fi curatata facil, cu mentiunea de a evita contactul cu ustensile ascutite. Oala ceramica Schmitter este destul de adanca astfel incat in timpul procesului de preparare a alimentelor continutul sa nu dea pe dinafara. Poate fi folosita pe orice suprafata, cu sursa de incalzire pe gaz sau electric.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti o oala profesionala cu care vei putea face cele mai bune gustari pentru tine si familia ta: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta fiind inclusa in cea mai noua campanie de reduceri: Verifica pret redus

Oala cu capac Tefal Chef Club, 24 cm, ThermoSpot, inductie, turcoaz